FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Het Perfecte Plaatj 2022 Wanneer Op Tv?

Hoelang duurt Het Perfecte Plaatje 2022? – Hopelijk heb je de komende weken op de woensdagavonden niets te doen. Het Perfecte Plaatje 2022 is namelijk maar liefst elf weken te zien. Snel gerekend wordt dus in de aflevering van woensdag 21 december de winnaar onthuld. Het Perfecte Plaatje is vanaf 12 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Welke dag Het Perfecte Plaatje op tv?

Kijk Het Perfecte Plaatje live en on demand bij NLZIET – Met deze kandidaten belooft Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 een gevarieerd seizoen te worden. We zijn benieuwd naar hun avonturen en kunnen niet wachten om te zien hoe zij hun fotografische kwaliteiten gaan doen.

Waar is Het Perfecte Plaatje te zien?

Het Perfecte Plaatje gemist en terugkijken? – Je kunt dit seizoen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij NLZIET. En het voordeel is: alle afleveringen kijk je zonder reclame terug. Ideaal als je Het Perfecte Plaatje gemist hebt. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, telefoon of tablet en kijk direct.

In dit programma treden bekende Nederlanders buiten hun comfortzone door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots.

De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak. Aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Of wil je andere programma’s, zoals Ik ga op reis en neem mee, Boerderij van Dorst, De Slechtste Chauffeur van Nederland, Kopen Zonder Kijken en Make Up Your Mind kijken? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

See also:  Wat Te Doen 2e Pinksterdag 2022?

Hoe laat finale perfecte plaatje?

Opvolger Maurice Lede – De finale van het tweede seizoen van Het perfecte plaatje op reis is woensdag 28 juni om 20.30 uur te zien op RTL4. Dan maken Leonie ter Braak en Rick Brandsteder met een laatste serie shoots uit wie de opvolger wordt van Maurice Lede, De presentator van onder andere Het Klokhuis won Het perfecte plaatje op reis in Argentinië,

Hoeveel afleveringen perfecte plaatje 2023?

Het Perfecte Plaatje
Afleveringen 78 (28 juni 2023)
Seizoenen 9 (incl. specials)
Netwerk of omroep RTL
Zender RTL 4