FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Het Perfecte Plaatj 2023 Wanneer Op Tv?

Nieuwsgierig naar de Het Perfecte Plaatje op Reis deelnemers, die we in 2023 in Zuid-Afrika zien? Goed nieuws! We hebben de acht bekende Nederlanders voor je op een rijtje gezet. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis is sinds woensdag 10 mei 2023 op RTL4 te kijken.

Waar is perfecte plaatje 2023?

Na acht weken zit het erop in Zuid-Afrika. De winnaar van ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ is bekend. Is het flierefluiter Rick Brandsteder (39) of chaoot Leonie ter Braak (42)? “Voor het eerst iets gewonnen in mijn leven!” Het is een spannende finale en de twee finalisten zijn aan elkaar gewaagd.

Welke dag is Het perfecte plaatje?

Kijk Het Perfecte Plaatje live en on demand bij NLZIET – Met deze kandidaten belooft Het Perfecte Plaatje Op Reis 2023 een gevarieerd seizoen te worden. We zijn benieuwd naar hun avonturen en kunnen niet wachten om te zien hoe zij hun fotografische kwaliteiten gaan doen.

Wie heeft het perfecte Plaatj 2023 gewonnen?

29 jun 2023 om 06:26 Update: een maand geleden Leonie ter Braak heeft Het Perfecte Plaatje Op Reis gewonnen. De presentatrice versloeg Rick Brandsteder in de finale van het RTL 4-programma, die door 995.000 mensen werd bekeken. Het tweede seizoen werd opgenomen in Zuid-Afrika.

  1. Brandsteder kreeg de meeste punten bij de eerste opdracht, een close-upportret van een Zuid-Afrikaan.
  2. De laatste twee opdrachten werden gewonnen door Ter Braak.
  3. De tweede opdracht was het maken van een zelfportret tijdens het ‘Golden Hour’, het moment vlak voor zonsondergang.
  4. De laatste opdracht werd gemaakt tijdens een safaritour door wildpark Sanbona.
See also:  Wanneer Gaat De Klok Achteruit 2022?

Hier moesten de presentatoren een drieluik maken. De jury, bestaande uit fotografen William Rutten en Neo Ntsoma, gaf de Blow Up -presentatrice een 8,5. Ze gooide vooral hoge ogen met een foto van een jachtluipaard, die ze slechts op 7 meter afstand van het roofdier maakte.

Wie doet er mee met Het perfecte plaatje 2023?

Bekende Nederlanders staan in de rij om mee te doen aan ‘Het Perfecte Plaatje’. Want wie wil er nou niet deelnemen aan een programma waarin je leert de mooiste foto’s te maken? Tien nieuwe bekende koppen melden zich voor de achtste reeks van de fotografiewedstrijd voor BN’ers.

  1. En wij vertellen je wie het zijn.
  2. Aan het nieuwe seizoen doen onder anderen zanger Frans Duijts, model en Bachelorette Sylvia Geersen, actrice Loes Haverkort en acteur Waldemar Torenstra mee.
  3. Ook financieel adviseur Annemarie van Gaal, acteur Niek Roozen, presentatrice Quinty Misiedjan, presentator Henry Schut, voormalig First Dates -maître Sergio Vyent en Anna Drijver doen een gooi naar de winst.

Dat doen zij uiteraard onder de bezielende leiding van Tijl Beckand en juryleden William Rutten en Cynthia Boll.