FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022?

Begin show: 20.30 uur. Einde show: 00.00 uur. Locatie: Johan Cruijff ArenA, Johan Cruijff Boulevard 1, 1100 DL Amsterdam.

Hoe lang duurt Toppers 2022?

Toppers in Concert | Johan Cruijff ArenA | Ticketpoint officieel verkooppunt is het officiële verkooppunt voor tickets van, Jaaaaa we mogen weer. Wat hebben we jullie gemist! Hoogste tijd om samen nieuwe herinneringen te maken. Als de pandemie ons één ding geleerd heeft, is dat we het leven niet als vanzelfsprekend moeten nemen en het leven moeten vieren.

Toppers in Concert is terug en dat gaan we groots en meeslepend vieren. VRIJDAG 18 NOVEMBER & ZATERDAG 19 NOVEMBER 2022, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en René Froger, samen met diverse gastartiesten, op grootse wijze Toppers in Concert 2022 in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Het thema voor Toppers in Concert 2022 is HAPPY TOGETHER ‘THE FLOWER POWER EDITION’.

We nemen u in decor en dresscode mee naar de HIPPIE en FLOWER POWER sferen. Een sfeer die veel paralellen heeft met de kernwaarden van Toppers in Concert. De leefwijze van de hippie was gericht op ‘Peace, Love, Unity & Respect’ waar de Toppers concerten ook al jaren voor staan.

 • Muziek en de Toppers concerten brengen mensen samen en laten ons schouder aan schouder staan.
 • Niet voor niets wordt Toppers in Concert al jaren het feest van verbroedering en saamhorigheid genoemd.
 • Zet je bloemenkrans op en hang je kralenkettingen om! Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent.

Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. De dresscode voor de HAPPY TOGETHER EDITION is FLOWER POWER PURPLE gecombineerd met de typerende felle bloemenkleuren.

 1. De blote voeten mogen jullie achterwege laten maar bloemen, kralenkettingen, lange haren, vlechten, baarden, kaftans en andere versierselen kunnen we niet genoeg zien.
 2. Speciale gasten als o.a,
 3. MART HOOGKAMER (Bacardi Lemon), Latin zanger ROLF SANCHEZ (o.a.
 4. Mas Mas Mas, Pa Olvidarte), DONNIE (o.a.
 5. Bon Gepakt, Frans Duits), EMMA HEESTERS (o.a.

Loop Niet Weg, Waar Ga Je Heen) maken het Toppersfeest compleet! Dit mag je niet missen! De jaarlijkse voorpret kan weer beginnen! Wie verzint de leukste en origineelste outfit! Ga je volledig ‘Over de Top’ of toch wat meer ingetogen. Wat ons betreft kan het niet ‘hysterisch’ genoeg! Het ultieme feest van verbroedering vier je traditiegetrouw met vrienden, familie of collega’s.

Hoe laat begint de Toppers 2022?

Alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert 2022 Geplaatst op 17 november 2022 Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 Dit weekend staan de Toppers weer op het podium van de Johan Cruijff ArenA! We willen graag dat iedereen zonder zorgen van deze avonden kan genieten, dus we hebben alle belangrijke informatie, van line-up tot parkeren en van kleding tot kluisjes, voor je op een rij gezet.

 1. Dit is alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert!?? De Toppers zijn een Nederlandse muziekgroep die momenteel bestaan uit Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Smit en Rene Froger.
 2. Met z’n vieren geven ze grootste optredens waarbij nummers van nationale en internationale artiesten langskomen zodat het hele stadion kan meezingen.

Een ervaring die je niet mag missen! Dit jaar is het thema Happy Together ‘The Flower Power Edition’. We gaan terug naar de tijd van de hippies en flower power shirts! En dit is niet zonder reden. Hippies wijdden hun leven aan Peace, Love, Unity & Respect ; iets wat erg veel paralellen heeft met de kernwaarden van de Toppers.

Daarbij is dé kleur dit jaar: paars! Dit jaar hebben de Toppers ook een nieuw nummer ingezongen genaamd Happy Together wat iedereen kan meezingen. Bekijk de videoclip hieronder! Tijdens de optredens van de Toppers dit jaar zijn er uiteraard speciale gasten aanwezig! Deze editie zullen er 22 (!) artiesten langskomen in de Johan Cruijff ArenA.

Bij deze een aantal van de speciale gasten die allemaal nummers hebben die je sowieso keihard kan meezingen. Mart Hoogkamer ? Je kent deze zanger waarschijnlijk van het nummer (in Bacardi lemon!). Een echt typisch meezingnummer voor bij de Toppers in Concert.

Mart Hoogkamer heeft daarbij een volle agenda sinds zijn deelname aan Holland’s Got Talent in 2016: volgende week staat hij weer in de Johan Cruijff ArenA tijdens ! Rolf Sanchez ?? De Dominicaans-Nederlandse zanger Rolf Sanchez zal met zijn nummers als Mas Mas Mas en een heerlijke sfeer meenemen naar de Johan Cruijff ArenA! Hopen jullie ook dat hij Pa Olvidarte samen met Emma Heesters zal zingen? Donnie ? Rapper Donnie kan je kennen van de nummers Bon Gepakt en Frans Duits.

Hij bracht ook enkele maanden geleden samen met de Toppers het nummer uit. Wij zijn benieuwd of de vijf zangers weer hun gouden pakken aan gaan doen zoals in de muziekvideo, of dat ze in het paars op het podium gaan staan! Emma Heesters ? Zangeres Emma Heesters neemt heel Nederland over met nummers als Loop Niet Weg en Alles Wat Ik Mis.

Ook haar meest recente nummers en Doodsbang (een samenwerking met Flemming) doen het goed. Daarbij staat ze ook volgende week in de Johan Cruijff ArenA tijdens, als zangeres én als host! Bizzey ? Nederlandse hiphopartiest en dj Bizzey komt er een mooie avond van maken met zijn nummers en EWA! Je kan hem verder kennen van de groep Yellow Claw, waar hij tot 2016 deel van uitmaakte.

Ook zijn nummers met artiesten als Kraantje Pappie en Ronnie Flex zijn hits! Perfecte meezing- en dansmuziek voor bij de Toppers. John West ?John West is een bekende bij de Toppers. Tien jaar geleden al stond hij op het podium om de halftime show te voorzien bij de Toppers in Concert 2012.

Voor wie zijn de concerten van de Toppers? Voor alle liefhebbers van meezingmuziek! Wat is er te doen? Keihard meezingen met onder andere Nederlandse en Engelse meezingnummers van verleden en heden, en dat in een zaal met tienduizenden anderen die net als jij gekleed zijn in het paars! En uiteraard: lekkere hapjes en drankjes! Wat moet ik aan? De dresscode voor de Toppers in Concert dit jaar is een combinatie van Flower Power en de kleur paars. Houd er daarbij rekening mee dat het aan het begin van de avond in het stadion niet heel veel warmer zal zijn dan buiten. We raden je aan om laagjes aan te doen! Wat mag ik wel en niet meenemen? • Vanuit ons tassenbeleid zijn er in de Johan Cruijff ArenA geen grote tassen toegestaan. We raden je aan om kleine schoudertasjes of ‘fanny packs’ te dragen. • Het is niet toegestaan om selfie-sticks, paraplu’s, vlaggen en soortgelijke voorwerpen mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA. • Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Heb je door een medische reden, zoals diabetes of een andere chronische ziekte, de behoefte om zelf eten, drinken of iets anders bij je te hebben? Neem dan een doktersverklaring mee. Mail deze ook, samen met je naam en ticketgegevens (datum show, vak, rij- en stoelnummer), naar, De security wordt dan op de hoogte gebracht. Waar zijn de concerten van de Toppers? In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Waar kan ik naar binnen? De juiste ingang zal vermeld staan op elk ticket. Waar kan ik roken? Het is niet toegestaan om te roken in de Johan Cruijff ArenA. Het is daarbij niet mogelijk om naar buiten en binnen te gaan enkel om te roken, aangezien ieder ticket niet meer kan worden gebruikt nadat het is gescand bij binnenkomst. Wanneer je de Johan Cruijff ArenA dus verlaat, kan je om geen enkele reden meer naar binnen. Waar zijn de lockers te vinden? Er zijn voor deze concerten geen lockers in de Johan Cruijff ArenA. Toch behoefte aan een kluisje omdat je een grote tas of koffer kwijt moet? Ga dan naar, Dit bevindt zich tegenover de Johan Cruijff ArenA bij Ziggo Dome. Wanneer begint en eindigt het feest? De concerten van de Toppers op vrijdag 18 november en zaterdag 19 november beginnen om 20:30, Het stadion zal geopend zijn vanaf 19:00. De concerten zullen rond middernacht afgelopen zijn.Het concert van de Toppers op zondag 20 november begint om 17:00, Het stadion zal geopend zijn vanaf 15:00. Het concert zal rond 20:30 afgelopen zijn. Wat moet ik doen als ik of iemand anders (medische) hulp nodig heb/heeft tijdens de concerten van de Toppers? Vind zo snel mogelijk een steward van de Johan Cruijff ArenA. Zij zullen je direct verder helpen.

❗Tip voor mensen die met de auto reizen! Heb je lege stoelen over? Bied je rit dan aan in de Slinger Widget. Zo ontmoet je andere fans en geef je ze een gezellige rit naar de ArenA! Via onderstaande buttons kom je bij de kalenderitems van de Toppers waar je de Slinger Widget vindt.

Via de Widget kan je een reis aanbieden of zoeken naar een reis. ❗Benieuwd waar je kan parkeren tijdens Toppers in Concert?, Het is ook een mogelijkheid om te parkeren bij Amsterdam RAI en vervolgens metro 50 richting Gein te nemen. Deze rit duurt ongeveer 10 minuten. ❗Toch liever met het openbaar vervoer? Geen probleem.

Plan je reis naar trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA of metrostation Strandvliet en je bent na enkele minuten lopen bij de Johan Cruijff ArenA. Er zullen extra metro’s richting Centraal Station en Isolatorweg rijden zodat iedereen fijn thuis kan komen na de concerten.

See also:  Wat Kost Douchen 2022?

Plan je reis via onze pagina. ❗Houd rekening met het feit dat er werkzaamheden zijn van de NS. Check voor je vertrekt je reis nog een keertje via de om op de hoogte te zijn van de laatste details rondom je reis. Het zou jammer zijn als je de opening van het concert mist! Jazeker! Via onderstaande button word je meegenomen naar de ticketshop van Ticketpoint.

Je kan hier tickets kopen voor de concerten op vrijdag en zaterdag. Beleef een unieke avond tijdens de Toppers met luxe drankjes, een persoonlijke host en natuurlijk het állerbeste uitzicht. Onze arrangementen tijdens de Toppers gaan vanaf twee personen in het gezellige café Johan voor €299,- per persoon en vanaf 10 personen in een eigen skybox voor €350,- per persoon.

 1. Wees er snel bij! Dan mis je het feest niet.
 2. Uiteraard zitten concerttickets bij de arrangementen inbegrepen.
 3. Interesse? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.
 4. Nog een paar dagen en dan is het tijd! Onze paarse sokken zijn al uit de lades gehaald en we zijn bij de Johan Cruijff ArenA druk bezig met alle voorbereidingen voor de Toppers in Concert! We hopen jullie met deze informatie goed genoeg voorbereid te helpen.

Heb je toch nog vragen? om naar de FAQ van Toppers in Concert te gaan. : Alles wat je kan verwachten van de Toppers in Concert 2022

Kun je eten bij de Toppers?

Vanwege veiligheidsredenen is dit helaas NIET toegestaan.

Hoe oud moet je zijn om naar de Toppers te gaan?

4.9 Voor het zelfstandig bezoeken van evenementen (dwz zonder begeleiding van een meerderjarige) hanteert Toppers een minimum adviesleeftijd van 16 jaar.

Hoe laat zijn de Toppers afgelopen?

Deuren open: 19.00 uur. Begin show: 20.30 uur. Einde show: 00.00 uur.

Hoe lang duurt gemiddeld een concert?

Een concert duurt meestal rond de anderhalf uur, exclusief voorprogramma.

Hoe laat moet je bij een concert zijn?

Muziek Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 / 14/09/2018 De beste voorbereiding én tips om vooraan te staan bij een concert Een concert van je lievelingsband is altijd even plannen. Hoe reis je erheen, hoe laat wil je voor de deur staan en wil je echt helemaal vooraan staan? Wij hebben 10 tips hoe jij in ieder geval zo dicht mogelijk bij het podium komt te staan! 1.

 • De voorbereiding Al voor het concert en de rij moet jij helemaal ready zijn.
 • Check de locatie en kies uit wat je aandoet.
 • Je moet er uren in wachten en ook nog los in kunnen gaan.
 • Bekijk dus het weer van tevoren en koop een poncho of neem een vuilniszak mee als poncho of schone zitplek.
 • Zorg dat je genoeg eten en drinken meeneemt voor de uren die je moet wachten.

De beste tip in de voorbereiding: neem alleen spullen mee die in je broekzakken passen. Eten en drinken neem je mee in een plastic tas, zodat je het voor de deuren open gaan kunt weggooien.2. De rij Die rij is toch altijd weer een gedoe. Hoe laat je voor de deur moet staan verschilt natuurlijk bij elk concert, maar wij raden aan om er minimaal vier uur van tevoren te zijn als je echt helemaal vooraan wilt staan.

Is het warm of koud in de ArenA?

Alles wat je kan verwachten van Coldplay Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 Tijdens de zomer vinden er bijzondere concerten plaats in de Johan Cruijff ArenA. We willen graag dat iedereen zonder zorgen van deze avonden kan genieten. Daarom hebben we alle belangrijke informatie, van line-up tot parkeren en van tickets tot kluisjes, voor je op een rij gezet.

 • Voor wie zijn de concerten van Coldplay? Voor iedereen die de band wil zien optreden in de Johan Cruijff ArenA.
 • Wat is er te doen? Keihard meezingen met de nieuwste nummers én oude hits van Coldplay, terwijl je omringd bent door tienduizenden andere fans. Een herinnering om nooit meer te vergeten.
 • Wat moet ik aan? Op de concertdagen van Coldplay worden er temperaturen tussen 19°C en 23°C voorspeld en lijkt de zon te gaan schijnen. In het stadion is het niet veel kouder dan buiten. We raden je aan om laagjes aan te doen. Verder hopen we natuurlijk zoveel mogelijk fans te zien in hun merchandise. Wist je dat de official merchandise al een paar dagen van tevoren te bestellen is via de ?
 • Waar kan ik merchandise kopen? De merchandise van Coldplay kan je, naast reguliere verkoop in het stadion tijdens de concerten, ook vooruit bestellen en ophalen bij de Johan Cruijff ArenA op het ArenAPark. De webshop is te vinden via, Houd onze in de gaten voor updates.
 • Wat mag ik wel en niet meenemen? Vanuit ons tassenbeleid zijn tassen groter dan A4-formaat niet toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. We raden je aan om kleine schoudertasjes, tote bags of fanny packs te dragen. Plastic flesjes water van maximaal 500 ml zonder dop en kleine waaiers die in je tas passen zijn toegestaan in het stadion. Voor de volledige lijst van items die niet het stadion in mogen, verwijzen we je naar een, de organisator van de concerten.
 • Waar kan ik naar binnen? De juiste ingang voor jouw ticket staat vermeldt op je ticket. Het is niet mogelijk om via een andere ingang naar binnen te gaan.
 • Waar kan ik roken? Geen enkele vorm van roken of vapen is toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. Het is daarnaast niet mogelijk om naar buiten en binnen te gaan enkel om te roken. Jouw ticket is maar één keer geldig, wanneer je de Johan Cruijff ArenA dus verlaat, kan je om geen enkele reden meer naar binnen.
 • Waar zijn de lockers te vinden? Er zijn voor deze concerten geen lockers in de Johan Cruijff ArenA. Toch behoefte aan een kluisje omdat je een grote tas of koffer kwijt moet? Maak dan gebruik van de in de buurt van de Johan Cruijff ArenA.
 • Vanaf wanneer mag ik in de rij staan voor dit concert? In verband met veiligheidsredenen is het pas vanaf 12.00 op de dag van het concert zelf toegestaan om in de rij te staan. Mensen die eerder in het gebied zijn kunnen worden weggestuurd door handhaving en een boete riskeren.
 • Wanneer kan ik naar binnen? De deuren openen om 17.00 uur en sluiten ongeveer een half uur voor het einde van het concert. Je kan dus al om 18.30 uur het stadion binnen wandelen en genieten van de opening acts of pas vlak voor Coldplay zelf naar binnen. De keuze is aan jou!
 • Wanneer begint en eindigt het concert? Voor alle concerten van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA is het stadion open vanaf 17.00 uur. De optredens van Coldplay zullen beginnen rond 20.45 uur. Het verwachte einde is 23.00 uur. Ga voor het volledige tijdschema naar de kalenderitems van de concerten via de buttons hieronder.
 • Gaat het dak open zijn? Vanwege show effecten is het dak van de Johan Cruijff ArenA geopend tijdens de Coldplay shows. We raden je daarom aan de weersvoorspelling in de gaten te houden en je naar het weer te kleden: neem bij warm weer een petje mee en smeer je goed in of zorg dat je bij nat weer een regenjas bij je hebt. Paraplu’s zijn niet toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. Kijk voor alle toegestane/verboden voorwerpen op,
 • Wat moet ik doen als ik of iemand anders (medische) hulp nodig heb/heeft tijdens de concerten van Coldplay? Vind zo snel mogelijk een medewerker in het stadion. Zij zullen je direct verder helpen.

De Johan Cruijff ArenA hanteert tijdens de concerten van Coldplay een recyclesysteem voor de plastic bekers, met als doel het inzamelen en recyclen van alle plastic bekers die tijdens de concerten gebruikt worden. Hoe dit systeem werkt lees je hieronder.

Is het koud in de ArenA bij de Toppers?

Slecht geregeld met parkeren en heeeeeel koud maar de Toppers waren top – Slecht geregeld met parkeren, hierdoor hebben we de eerste 50minuten gemist. Het was ook echt heel erg koud in de arena waardoor de outfits niet gezien zijn door de winterjassen. De toppers waren leuk maar wel veel onbekende gasten. Anoniem “> Slecht geregeld met parkeren, hierdoor hebben we de eerste 50minuten gemist. Het was ook echt heel erg koud in de arena waardoor de outfits niet gezien zijn door de winterjassen. De toppers waren leuk maar wel veel onbekende gasten. Geverifieerde aankoop Anoniem is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop Het was erg koud in de Arena!! Het was erg koud in de Arena en als je op de vloer staat kan je de artiesten niet zien omdat het podium te hoog is. Geverifieerde aankoop Anoniem uit Dordrecht is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop Vond t erg slecht georganiseerd wij hebben lang in de rij gestaan en pas half 10 binnen. Geverifieerde aankoop Robert van Veen is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Robert van Veen schreef over TopTicketshop

See also:  Expeditie Robinson 2022 Waar?

Wat doe je aan voor een concert?

Concert stijl – Als je van plan was om een move te maken op de dansvloer, dan wil je wel de outfit aanhebben om het te kunnen maken. Jeans, t-shirt, en een open overhemd is een winnende combinatie als het erop aankomt. Maak je geen zorgen met een anti-transpirant, en spuit bodyspray op om lekker te ruiken tijdens je moves.

Vergeet chique, en draag je casual schoenen. Tenzij dat je favoriete witte paar witte sneakers is. In dat geval, doe maar niet. Want je zal niks vinden dat ze weer zal herstellen naar de staat waarin ze waren voor het concert. Helemaal niks. Nada. Ga je meteen rocken na een lange dag in de schoolbanken? Zorg ervoor dat je een frisse set van Axe in je rugzak hebt zitten om je op te frissen, precies op tijd voor het openingsnummer.

Het is tijd om te experimenteren. Een felle kleur. Een dikgedrukte print. Een hoed. Waarom zou je niet iets nieuws uit proberen? Alles kan hier. En als je niet klaar bent om volledig uit te pakken, dan zijn accessoires al een hele goede start. Zodra je jouw eigen stijl hebt gevonden, stel het dan niet teleur door anders dan heerlijk fris te ruiken.

Wie zingen bij de Toppers?

Toppers

De Toppers
Zanger Gerard Joling (2005-2008 2010-heden)
Zanger Jeroen van der Boom (2009-heden)
Zanger Jan Smit (2017-heden)
Oud-leden

Wie zingen er bij de Toppers?

Gastartiesten Toppers in Concert 2022 Sinds 2002 vinden jaarlijks de Toppers in Concert concerten plaats in de Amsterdam Arena. Meestal met meerdere concerten per jaar. Dit jaar was het zelfs de 50(!)ste editie van de concertreeks in de Amsterdam Arena, daarnaast hebben nog 6 edities plaatsgevonden in Ahoy.

Wat kost een zitplaats bij de Toppers?

€ 129 – Zitplaats Eerste Ring – Gold 1 (18 op voorraad) € 0 – Upgrade Gold 1. € 149 – Staanplaats Veld (10 op voorraad) € 179 – Zitplaats Hoofdtribune – Diamond (6 op voorraad)

Wat verdienen ze met de Toppers?

Wat verdienen de Toppers? Oorspronkelijk zijn de Toppers met drie zangers begonnen:

Gerard Joling (vermogen boven de 10 miljoen euro) Gordon (ca 5 miljoen euro vermogen) René Froger (vermogen richting de 20 miljoen euro)

Uiteindelijk kwam er bonje en heeft Jeroen van de Boom (vermogen 3-4 miljoen euro) maar al te graag de plek van Gordon ingenomen. De mannen waren dankzij hun zangcarrière en televisiecarrière allemaal al miljonair. Maar door de concerten van de Toppers zijn ze allemaal volledig binnen gelopen. Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 De Toppers (By Clausule (Own work), via Wikimedia Commons) Uiteindelijk is René Froger degene geweest met het idee van de Toppers en heeft dit samen met zijn manager Benno de Leeuw in een onderneming ondergebracht. Zij zijn dan ook de twee personen die het meeste geld overhouden aan de concerten en het succes.

Zij krijgen uiteindelijk de winst van de concerten, beiden 50%. De zangers krijgen ook goed betaald maar dat blijft bij een vast bedrag aan ‘salaris of gage’. Een precies bedrag hebben we niet los weten te krijgen na het contact met de managers van de heren. Verder onderzoek heeft uitgewezen dat het de afgelopen jaren is gestegen van ca 500.000 euro per jaar (reeks) naar op dit moment zo’n 750.00 euro aan gage! René Froger krijgt dit dus ook, naast zijn winst als aandeelhouder.

Met een succesvolle concertreeks wordt zo’n 2 miljoen euro verdiend, na aftrek van alle kosten inclusief de gages. Dit betekent voor Rene Froger dat hij hier dus nogmaals 1 miljoen euro kan bijschrijven. Hij heeft dus alle recht om helemaal HEPPIE te zijn! Nu komt dus ook Jan Smit in het illustere rijtje terecht van Toppers.

Gezien zijn vermogen past hij hier uitstekend in, want behalve zanger heeft hij tegenwoordig ook een eigen platenlabel dat VOSound heet. Onder andere zijn eigen muziek valt hieronder, maar ook Monique Smit en George Baker zitten in zijn stal. Jan Smit is al 20 jaar zanger en heeft al die jaren veel succes gehad.

Zijn vermogen is gestegen tot 20 miljoen euro. Tel daarbij de komende jaren de euro’s bij die hij via de Toppers gaat verdienen en zo hoeven we financieel geen medelijden met Jan te hebben. Altijd het laatste Onetime nieuws en volg Onetime op de socials! : Wat verdienen de Toppers?

Hoe lang duurt het concert van like me?

Q & A – Q: Waar zal #LikeMe The Final Concert plaatsvinden? A: Het #LikeMe-concert zal op 13 januari 2024 om 14.00 u plaatsvinden in het Sportpaleis. Q: Hoelang zal de show duren? A: De show zal +/- 1u30 duren. Q: Bieden jullie oordopjes aan? A: Er zijn oordopjes verkrijgbaar in het Sportpaleis.

Q: Is er volwassen begeleiding nodig? A: Kinderen tot 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Q: Wat mag ik verwachten van #LikeMe The Final Concert? A: Tijdens #LikeMe The Final Concert zal je kunnen meezingen met de grootste hits van de afgelopen seizoenen van #LikeMe. Q: Z ijn de concerten toegankelijk voor rolstoelgebruikers? A : Het Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden.

Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be) Q: Is er een VGT-tolk aanwezig? A: Het Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be)

Wat mag je meenemen in de ArenA?

Tassen van A4 formaat (30 cm x 21 cm x 10 cm) of kleiner mogen na controle het stadion in worden meegenomen. Grotere tassen, koffers of goederen zijn niet toegestaan.

Hoe laat is de ArenA open?

Openingstijden Johan Cruijff ArenA De Johan Cruijff ArenA is elke dag geopend van 09:00 tot 17:00. Op wedstrijddagen gaat het stadion open voor toegang vanaf 1,5 uur voor aanvang. De stadionkassa opent 2 uur voor aanvang en heeft alleen kaartverkoop mits de wedstrijd nog niet is uitverkocht. : Openingstijden Johan Cruijff ArenA

Wat kost een kaartje voor Harry Styles?

Informatie rondom het concert – Ga jij proberen tickets te scoren? Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alles wat we tot nu toe weten rondom dit concert.

De extra show van Harry Styles vindt plaats op zondag 4 juni 2023 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam, De show maakt, net als de shows op 5 en 6 juni, onderdeel uit van zijn Love On Tour 2023,Tickets voor Harry Styles zijn te koop vanaf €62,82 (incl. servicekosten). Meer informatie over ticketprijzen is te vinden onder het kopje ‘ Extra info ‘.De tickets voor de extra datum gaan op vrijdag 4 november 2022 om 10:00 ‘s ochtends in de verkoop via Ticketmaster.nl,Er is een ticketlimiet van maximaal 6 tickets per account. Let op: koop niet meer tickets dan dit limiet, anders bestaat de kans dat je volledige order geannuleerd wordt. Je kan alleen mobiele tickets kopen voor dit concert. Je leest hier wat dit precies betekent.Voor dit concert is er geen leeftijdsgrens, Wel adviseren wij kinderen onder de 16 met een volwassen begeleider te komen.

Hoe lang duurt een concert van een artiest?

Ik heb een band of artiest maar een half uurtje nodig, maar op de website staat dat ze 4 uur spelen. Betaal ik nu veel minder ? Nee. Helaas blijft de reistijd, de op en afbouw, de voorbereiding ook gelijk en kunnen de artiesten ook geen ander volledig optreden aannemen op de zelfde avond.

De prijs blijft in dit geval het zelfde. In uitzonderlijke gevallen is er over een kleine korting te praten maar dit hangt ook af van de betreffende band. Sommige bands hebben wel prijzen voor kortere optredens.( bijvoorbeeld Trafassi ) maar dit staat aangegeven op de website bij de prijzen. Hoe lang duurt een optreden van een bekende artiest ? Gemiddeld 30 minuten.

See also:  Wanneer Is Het Pasen 2023?

Enkele zeer populaire artiesten en popgroepen geven vaak mini concerten. Deze duren 75 a 90 minuten. De geluidsinstallatie is meestal bij de prijs inbegrepen. Kan ik een artiest in optie zetten ? Ja U kunt een artiest indien beschikbaar voor de duur van 10 werkdagen in optie plaatsen.

 • Deze vervalt wel automatisch dus vergeet indien nodig niet een optie te verlengen.
 • Hoe gaat een boeking in z’n werk.
 • U geeft uw adres en de adresgegevens van de locatie alsmede de tijd van optreden.
 • De bijzonderheden vragen wij u wel door de telefoon.
 • U krijgt vervolgens per post van ons een bevestiging in tweevoud waarvan u één exemplaar getekend retourneert.

U gaat ook accoord met onze algemene voorwaarden zoals vermeld op deze site,Wij zorgen voor de rest Is een boeking voor mijn bruiloft of verjaardag voordeliger omdat het een privé feest is ? In sommige gevallen is dat voordeliger omdat de sociale lasten vervallen en er geen BTW berekend word.

 • Dit geld uitsluitend bij privé feesten.
 • Ik organiseer iets voor een goed doel.
 • Unt u gratis artiesten of producten leveren of korting geven of sponseren? Helaas worden wij dagelijks overspoeld met deze vraag.
 • Hoe graag wij ook zouden willen wij kunnen u in de meeste gevallen niet helpen.
 • Vergeet a.u.b.

niet dat artiesten ook hun kosten hebben zoals geluid, de geluidsman, de reiskosten etc en er zelfs van moeten leven. Daarbij werken de bekendere artiesten vaak al voor één vast goed doel. Het is daarom vrij moeilijk of geheel niet mogelijk om artiesten gratis te leveren hoe begaan wij ook zijn met de noodzaak hiervan.

Dit geld ook voor onze decors en attracties. Wanneer wij iets beschikbaar stellen kunnen wij het niet verhuren. Wij kunnen hier niet op ingaan. Ook niet voor gratis naamsvermelding/reclame/aftiteling etc. Wij steunen goede doelen op onze eigen manier door een paar maal per jaar zelf iets te organiseren en kunnen derhalve grof gezegd niet ” aan de gang blijven” met het leveren van gratis diensten.

Wat gebeurt er als de door mij geboekte artiest ziek is ? Hiervoor zijn wij ten alle tijden bereikbaar op ons gewone telefoonnummer. Deze is doorgeschakeld met één van onze medewerkers. Wij zullen alles in het werk stellen om een gelijkwaardige vervanging te regelen Ik wil zelf een groot festival of concert organiseren met kaartverkoop.

Hoe denken jullie daarover ? Helaas hebben wij in onze vele jaren ervaring veel teleurstellingen op dit gebied meegemaakt. Ten eerste moet u rekening houden met een recette verdeling welke veel popgroepen hanteren als het om een kaartverkoop optreden gaat. Als u zelf een dergelijk festival organiseert houdt u er dan rekening mee dat de artiesten uitsluitend geleverd worden als er ruim van tevoren is betaald.

Krijg ik korting bij het boeken van veel artiesten, acts of attracties ? In enkele gevallen is een korting dan bespreekbaar. Vergeet echter niet dat alle artiesten afzonderlijk betaald worden en in feite niets met elkaar te maken hebben dus ook geen gezamelijke korting kunnen geven.

Hoelang duurt concert Taylor Swift?

‘Dit concert is legendarisch’ – Daena Solak (27) uit Breda is groot Taylor Swift-fan. Ze heeft er honderden euro’s voor over om één van de concerten bij te wonen. Ze hoopt, samen met drie andere vriendinnen, bij één van haar concerten in Amsterdam, Stockholm of Parijs kunnen te zijn.

Dit concert is legendarisch”, zegt ze. “Ze gaat namelijk al haar albums zingen en het concert duurt drie uur. Dat is echt heel bijzonder.” Taylor Swift zal tijdens haar The Eras Tour, haar zesde internationale concerttournee, optreden in onder meer Europa en Brazilië. De laatste keer dat de zangeres in Europa optrad, was in 2015.

Op 4, 5 en 6 juli staat ze in de Johan Cruijff Arena. De hele lijst van optredens zie je in de post hieronder (swipe naar rechts). Bij eerdere kaartverkopen voor shows van Taylor Swift deden zich problemen voor. Fans klaagden dat ze niet goed konden inloggen op de site van Ticketmaster.

 • Dat kwam waarschijnlijk doordat bedrijfjes of handelaren via bots grote hoeveelheden kaarten opkochten.
 • Taylor Swift nam zelf het initiatief om een nieuw besloten systeem te ontwikkelen dat ervoor zorgt dat de kaartjes bij de Swifties terechtkomen en niet bij partijen die tickets voor hoge prijzen willen doorverkopen.

Het is voor de eerste keer dat Ticketmaster dit ingewikkelde systeem zo grootschalig inzet in Nederland. Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 Lees ook: Superfan GJ moet en zal naar concert Taylor Swift: ‘In 5 landen ingeschreven’ Voor Daena en andere fans levert het wel extra stress op, en je hebt een beetje geluk nodig. Hoewel Daena het liefst naar Amsterdam zou gaan, had ze zich ook ingeschreven voor Parijs en Stockholm.

Hoe lang duurt concert ronde?

Concert at SEA maakt 11 nieuwe namen bekend o.a. RONDÉ, Claude, Zoë Tauran en Jungle by Night. Van 22 t/m 24 juni 2023 zal het festival Concert at Sea weer plaatsvinden in Brouwersdam, Zeeland.

Hoe laat moet je bij een concert zijn?

Muziek Tot Hoe Laat Duurt De Toppers 2022 / 14/09/2018 De beste voorbereiding én tips om vooraan te staan bij een concert Een concert van je lievelingsband is altijd even plannen. Hoe reis je erheen, hoe laat wil je voor de deur staan en wil je echt helemaal vooraan staan? Wij hebben 10 tips hoe jij in ieder geval zo dicht mogelijk bij het podium komt te staan! 1.

De voorbereiding Al voor het concert en de rij moet jij helemaal ready zijn. Check de locatie en kies uit wat je aandoet. Je moet er uren in wachten en ook nog los in kunnen gaan. Bekijk dus het weer van tevoren en koop een poncho of neem een vuilniszak mee als poncho of schone zitplek. Zorg dat je genoeg eten en drinken meeneemt voor de uren die je moet wachten.

De beste tip in de voorbereiding: neem alleen spullen mee die in je broekzakken passen. Eten en drinken neem je mee in een plastic tas, zodat je het voor de deuren open gaan kunt weggooien.2. De rij Die rij is toch altijd weer een gedoe. Hoe laat je voor de deur moet staan verschilt natuurlijk bij elk concert, maar wij raden aan om er minimaal vier uur van tevoren te zijn als je echt helemaal vooraan wilt staan.

Hoe lang duurt het concert van like me?

Q & A – Q: Waar zal #LikeMe The Final Concert plaatsvinden? A: Het #LikeMe-concert zal op 13 januari 2024 om 14.00 u plaatsvinden in het Sportpaleis. Q: Hoelang zal de show duren? A: De show zal +/- 1u30 duren. Q: Bieden jullie oordopjes aan? A: Er zijn oordopjes verkrijgbaar in het Sportpaleis.

Q: Is er volwassen begeleiding nodig? A: Kinderen tot 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Q: Wat mag ik verwachten van #LikeMe The Final Concert? A: Tijdens #LikeMe The Final Concert zal je kunnen meezingen met de grootste hits van de afgelopen seizoenen van #LikeMe. Q: Z ijn de concerten toegankelijk voor rolstoelgebruikers? A : Het Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden.

Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be) Q: Is er een VGT-tolk aanwezig? A: Het Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be)

Is het koud in de Arena bij de Toppers?

Slecht geregeld met parkeren en heeeeeel koud maar de Toppers waren top – Slecht geregeld met parkeren, hierdoor hebben we de eerste 50minuten gemist. Het was ook echt heel erg koud in de arena waardoor de outfits niet gezien zijn door de winterjassen. De toppers waren leuk maar wel veel onbekende gasten. Anoniem “> Slecht geregeld met parkeren, hierdoor hebben we de eerste 50minuten gemist. Het was ook echt heel erg koud in de arena waardoor de outfits niet gezien zijn door de winterjassen. De toppers waren leuk maar wel veel onbekende gasten. Geverifieerde aankoop Anoniem is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop Het was erg koud in de Arena!! Het was erg koud in de Arena en als je op de vloer staat kan je de artiesten niet zien omdat het podium te hoog is. Geverifieerde aankoop Anoniem uit Dordrecht is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop Vond t erg slecht georganiseerd wij hebben lang in de rij gestaan en pas half 10 binnen. Geverifieerde aankoop Robert van Veen is naar Toppers In Concert geweest op 29 november 2022 in Johan Cruijff Arena Amsterdam Lees wat Robert van Veen schreef over TopTicketshop

Wat kost een ticket voor de Toppers 2022?

Ticketprijzen

PLATINUM € 82,50
1e rang DIAMOND € 85,00
2e rang GOLD I € 72,50
3e rang GOLD II € 62,50
4e rang SILVER € 55,00