FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Waar Is Wie Is De Mol 2023?

Wie is de Mol is voor veel mensen hun favoriete show op televisie. Lekker puzzelen en er achter proberen te komen wie er aan het mollen is. Ook worden de spellen altijd gespeeld op de mooiste plekken en zie je jaloersmakende beelden van het land voorbij komen. Waar Is Wie Is De Mol 2023

Wie is de Mol 2023 uitzendingen?

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarin tien (of elf, zoals in seizoen 22) bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in het buitenland. Eén van hen is de Mol, een saboteur, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Terwijl de overige kandidaten zo veel mogelijk opdrachten goed proberen uit te voeren en geld voor de pot proberen te verdienen, zal de Mol proberen om de anderen te dwarsbomen.

 1. Het is zijn doel om juist zo min mogelijk geld in de pot te laten zitten.
 2. Het programma wordt sinds 1999 geproduceerd door IDTV en uitgezonden door de AVRO, tegenwoordig AVROTROS.
 3. Het spel heeft verschillende presentatoren gehad: de eerste vijf seizoenen werden gepresenteerd door Angela Groothuizen.
 4. Arel van de Graaf presenteerde seizoen zes en zeven, en daarna nam Pieter Jan Hagens de presentatie gedurende vier jaar voor zijn rekening.

Art Rooijakkers was de winnaar van seizoen elf en werd vanaf het twaalfde seizoen presentator van het programma. Vanaf 2019 wordt het gepresenteerd door een andere oud-winnaar: Rik van de Westelaken. Seizoen 23 van Wie is de Mol? zie je vanaf zaterdag 7 januari 2023, elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Wie is de Mol 2023 hotel?

Matjiesfontein – In de vijfde aflevering is de locatie van Wie is de Mol 2023, Matjiesfontein. Matjiesfontein ligt tussen Kaapstad en de Tuinroute in, maar er zijn maar weinig toeristen die dit dorpje bezoeken. Eigenlijk is het ook niet meer dan een straat en meer dan één dag hoef je er niet door te brengen.

Aan het einde van de 19e eeuw werd het plaatsje populair omdat er werd gezegd dat de lucht goed zou zijn voor de behandeling van longziektes en tijdens de Anglo-Boer Oorlog (1899-1902) was het een hoofdkwartier voor de Engelse soldaten. Er waren maar liefst 10.000 Engelse soldaten gestationeerd en het enige hotel van het dorp, het Lord Milner Hotel, werd als ziekenhuis gebruikt.

Na de oorlog was het dorpje langere tijd niet meer populair, totdat zo’n 70 jaren later het hotel heropend werd. De mooie gerestaureerde gebouwen zijn nu een trekplijster geworden. En het Lord Milner Hotel is een hotel waar het schijnt te spoken, zoals je ook in aflevering vier van Wie is de Mol 2023 ziet.

See also:  Wie Is De Beste Voetballer Ter Wereld 2022?

Wie is de Mol 2023 Belgie finale?

De mol en de winnaar zijn bekend — © Sophie Van Grunderbeeck In de apotheose van ‘De mol’ namen Toos (28), Comfort (32) en Lancelot (27) het voor een laatste keer tegen elkaar op. De kandidaten maakten hun Amerikaans tv-debuut, ontdekten het grootste afgesloten ecosysteem ter wereld en raceten naar de finale ontmaskering.

 1. Maar wie is de ultieme winnaar van het spel? En, nog belangrijker: wie is de mol? Zondag 7 mei 2023 om 21:20 ” Well, you’ve got me.
 2. Met deze toepasselijke zin kon het laatste avontuur voor de kandidaten uit De mol van start gaan.
 3. Met drie waren ze nog: twee kandidaten die strijden voor de winst en één mol die er alles aan doet om de boel te belazeren.

De groepspot staat op 22.320 euro. Een debuut op de Amerikaanse televisie kan daar verandering in brengen. LEES OOK. De drie finalisten over de speurtocht naar de mol: “Ik had de saboteur al snel in het vizier” Prikkelbare opdracht Voor de eerste proef trekken de kandidaten naar de tv-studio’s van KVOA News Tucson waar ze live het middagnieuws moeten presenteren.

Comfort doet dat vanuit de studio als weervrouw van dienst, Toos trekt er als reporter op uit met videograaf Lancelot in zijn kielzog. Het olijke duo moet de verhuis van de vijfduizendste cactus in beeld brengen. Geen sinecure, zo blijkt onderweg. Toch slagen de heren erin om op twee van de drie locaties verslag uit te brengen, wat hen 1.000 oplevert.

Intussen waagt Comfort zich aan de presentatie van het weer. Daarbij moet ze de autocue aflezen en de weggelaten woorden trachten te achterhalen. Die opdracht verloopt weinig succesvol: ze slaagt er niet in om het weerbericht foutloos te brengen en verdient helemaal niets voor de pot.

Nieuwsanker Monica denkt er het hare van. (lees verder onder de foto) Wankel bootje In de tweede proef worden de kandidaten opgesloten in de Biosphere 2, het grootste afgesloten ecosysteem ter wereld. Ooit werden er acht vrijwilligers twee jaar lang opgesloten om uit te zoeken of het voor de mens mogelijk is om volledig zelfvoorzienend te zijn op Mars.

Toos, Lancelot en Commy mogen aan den lijve ondervinden hoe dat is. Ook zij zitten vast in het gigantische complex. Kunnen ze binnen de tijd de uitgang vinden? Als dat lukt, verdienen ze 5.000 euro. Al moeten ze dan wel weerstaan aan de extra informatie die ze onderweg kunnen verzamelen.

 1. Na een fikse regendouche in het tropische regenwoud en een wankele boottocht over de oceaan met twijfelachtige hengelkunsten van Lancelot, eindigt het trio in ‘de long’ van het gebouw.
 2. Daar moeten ze een sleutel zoeken die hen uiteindelijk zal bevrijden.
 3. Een missie die op de valreep slaagt.
 4. Alhoewel: een van de drie koos toch voor een extra aanwijzing, goed voor 1.000 euro uit de groepspot.
See also:  Wie Heeft Expeditie Robinson 2022 Gewonnen?

De overige 4.000 euro haalt de groep wel binnen. En zo klopt de groepspot definitief af op 27.320 euro. (lees verder onder de foto) Een allesbeheersende mol En dan moet de finale nog gespeeld worden. Traditiegetrouw trekken de kandidaten hun meest chique tenue aan voor de allerlaatste en spannendste eliminatietest.

Wie is de winnaar? En wie is de mol? Opgelet: spoilers. Het is de 27-jarige vastgoedmakelaar Lancelot die zich voortaan de winnaar van ‘De mol 2023′ mag noemen én de felbegeerde groepspot mee naar huis neemt. De maskers vallen af voor de 32-jarige gynaecologe Comfort. “Ik heb iedereen met heel veel plezier drie weken lang belazerd”, vertelt ze.

“Ik ben de mol.” Een meesterlijke mol, voegt presentator Gilles De Coster daaraan toe. “Commy was een brutale mol, maar ze was ook subtiel en ze had vooral ook de capaciteit om heel snel te schakelen”, zegt hij. “Op minder dan een seconde had ze door wat er moest gebeuren om de boel bijna zeker te doen mislukken, en dat is heel straf.

Wie is de Mol en de winnaar van de Mol Nederland 2023?

Nadat de drie finalisten elk voor de laatste keer hun vragenlijst over de Mol invulden in het midden van de woestijn, zou de lamp traditiegetrouw gaan branden bij de grote winnaar van het seizoen. En dat lieve molloten, is niemand minder dan Lancelot.

Wie is de Mol in Albanie?

Aflevering 1 Wie is de Mol Albanië: Shkodër – Wie is de Mol 2022 wordt afgetrapt in het noorden van Albanië, in het mooie Shkodër. Deze bijna 140.000 inwoners tellende stad ligt aan het Meer van Shkodër, op de grens met Montenegro.

See also:  Wat Kost Een Bad Nemen 2022?

Waar is Café de Mol?

Waar Is Wie Is De Mol 2023  door Ulrike Vandamme  gepubliceerd op zondag 13 maart 2022 om 23:03 •  2 min lezen Samen met De Mol is ook Café De Mol terug. Dat programma kreeg met Dennis Xhaët een nieuwe presentator en krijgt nu ook een panel van speurders dat samengesteld wordt uit een groep van zes bv’s die trouw naar De Mol kijken.

Maar ook jij kan aanschuiven in Café De Mol, Dit is hoe je een plekje kan bemachtigen. In het vernieuwde Café De Mol zijn er elke week enkele plaatsen beschikbaar voor fans van De Mol, Zij zullen dan op de eerste rij zitten wanneer de afvaller z’n verhaal komt doen en de speurders hun beste tips prijsgeven.

Elke week zal je tickets voor de opnames van Café De Mol kunnen kopen via GoPlay.be, De plekken zijn duidelijk gegeerd, want voor de aflevering van volgende week zijn er nu al geen plaatsen meer beschikbaar. De plaatsen voor de week daarna, de aflevering na de tweede aflevering van De Mol dus, worden volgende week beschikbaar.