FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Wanneer Begint Gtst Weer 2022 Videoland?

Zomerstop GTST 2022: wanneer begint het? – Volgens mij heb ik het al vaker gezegd, maar met die cliffhanger heb ik altijd een haat-liefdeverhouding gehad. Je wéét dat het spannend gaat worden, maar tegelijkertijd vallen fans binnenkort ook in het zwarte soapgat dat de zomerstop van GTST 2022 heet.

Wanneer de zomerstop van GTST in 2022 begint, is inmiddels bekend. Fans kunnen nog drie weken genieten van hun lievelingssoap, want op donderdag 7 juli is het zover. Op die datum wordt de GTST-cliffhanger van seizoen 32 uitgezonden op RTL4. Zoals gewoonlijk kunnen abonnees van Videoland een week vooruitkijken, wat betekent dat de GTST-zomerstop van 2022 voor hen dus al op 30 juni begint.

Dit is het echte gezin van Cas Jansen a.k.a. Julian Verduyn uit GTST

Welke datum komt GTST op Videoland?

Wanneer begint GTST weer in 2023? – Op welke datum begint GTST weer? Eén ding is zeker, het einde van seizoen 33 heeft een hoop vragen opgeroepen – met op nummer één: wie overleeft de kettingbotsing wel en niet ?Fans vragen zich dan natuurlijk ook hard af: wanneer begint GTST weer na de zomerstop van 2023? Helaas niet eerder, ondanks de early zomerstop.

Hoe laat nieuwe GTST Videoland?

Goede Tijden, Slechte Tijden – De spanning en sensatie blijft maar opgevoerd worden in het spannende nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden, Janine weet niet wat haar overkomt en de jacht op wie Ilyas per ongeluk neergestoken heeft blijft aanhouden.

Waarom kan ik GTST niet meer vooruit kijken op Videoland?

Start nieuw seizoen GTST niet vooraf te kijken op Videoland De kijkers van Videoland hebben helaas pech dit jaar: GTST kan niet vooraf vooruit gekeken worden. Dit heeft een woordvoerder van RTL bevestigd. In voorafgaande jaren kon dit altijd wel. Door het vooruit kijken, doken er altijd wel spoilers op social media.

Waarom stopt GTST eerder?

Waarom stopt GTST dit jaar zo vroeg? ‘Gewoon kostenbesparing’ RTL 4 investeert steeds minder geld in Goede Tijden Slechte Tijden. De soap ging eerder al terug van vijf naar vier afleveringen per week, en nu begint de zomerstop een maand (!) eerder dan normaal. Wanneer Begint Gtst Weer 2022 Videoland © Jasper Suyk Het peperdure Goede Tijden Slechte Tijden lijkt langzaam richting de uitgang te worden gedirigeerd. De soapserie is veel te duur voor de kijkcijfers die het scoort; zo zaten er gisteren slechts 664 duizend mensen voor de buis. Het schrijnende is dat de veel goedkopere zomervervanger elk jaar beter scoort, en dát in het laagseizoen.

 1. RTL 4 kiest er dit jaar voor om die zomervervanger, Ik Weet Er Alles Van, een maand (!) eerder te laten beginnen.
 2. De cliffhanger van GTST is al op donderdag 1 juni en dat is historisch vroeg.
 3. Vorig jaar liep het seizoen tot en met donderdag 7 juli.
 4. Een maand korter dus”, legt RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg uit.

Alleen in de jaren negentig en tijdens de coronapandemie stopt GTST al eerder in het seizoen, Joost. “Maar los van die keren is het wel opvallend dat het nu een maand eerder van zender gaat. Waarschijnlijk een kostenbesparing, want een quiz is goedkoper om te maken dan een soap.” De zomerse vervanger Ik Weet Er Alles Van loopt van 5 juni tot en met de eerste week van augustus, terwijl GTST pas op 28 augustus weer terugkeert.

Welke aflevering GTST vandaag Videoland?

Goede Tijden, Slechte Tijden op Videoland In GTST volg je de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk. : Goede Tijden, Slechte Tijden op Videoland

Hoeveel afleveringen loopt GTST voor op Videoland?

Veranderingen voor GTST en Nieuwe Tijden op Videoland Wanneer Begint Gtst Weer 2022 Videoland

24 augustus 2016 GTSTfanclub

Over 1,5 week begint het nieuwe seizoen van GTST. Op Videoland zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden omtrent GTST en Nieuwe Tijden. Voorheen was het mogelijk om dagelijks 3 afleveringen vooruit te kijken op Videoland, dit zal in het nieuwe seizoen veranderen.

Hoeveel afleveringen vooruit kijken Videoland?

Over serie Bij Videoland kijk je elke dinsdag tot en met zaterdag een nieuwe aflevering van GTST, tot wel drie dagen vooruit!

Wat is er aan de hand met Videoland?

Is er nu een storing bij Videoland? Check het hier! Doet Videoland het niet bij jou? Ben je bang dat er een storing is, maar weet je niet waar je kan vinden of er landelijk problemen zijn of dat het aan jouw mobiel of computer ligt? Streamwijzer legt je uit hoe het kan dat het soms niet werkt en een foutmelding geeft en of er vandaag een grote storing van Videoland is.

See also:  Wat Kost Een Kaartje F1 Zandvoort 2022?

Videoland start niet opVideoland laadt nietVideoland geeft een foutmeldingEr zijn problemen met de Smart TV, Apple TV of Samsung TVEr wordt aangegeven dat deze titel niet beschikbaar is voor direct kijkenHet beeld blijft hangenHet streamen blijft laden in plaats van afspelenEr wordt een bepaalde foutcode gegevenEr is geen geluid te horenEr is een zwart beeld te zienStoring bij KPN, Ziggo, Telfort of een andere provider

Voor deze problemen zijn allerlei verklaringen bekend. Naar alle waarschijnlijkheid ligt het probleem echter bij het apparaat waarop je aan het kijken bent of aan de internetverbinding van dat apparaat, Dat zijn problemen die je helaas zelf op zal moeten lossen en waar de streamingdienst je niet mee zal kunnen helpen.

 • De streamingdienst lost de meeste problemen automatisch op.
 • Als de servers belast zijn door te veel kijkers wordt de kwaliteit automatisch wat naar beneden gebracht.
 • Daardoor kunnen ze de vele streamers met hun systeem toch wel ineens aan.
 • Het kan dus dat je op drukke momenten soms merkt dat de beeldkwaliteit een beetje afneemt, maar dat is enkel om te zorgen dat jij nog gewoon je film of serie kan blijven kijken.

Vaak zijn mensen benieuwd waar de problemen zijn op dit moment. Men vraagt zich af of Videoland alleen niet werkt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een provincie, maar storingen vinden vaak landelijk plaats. De streamingdienst rapporteert problemen op hun website in ieder geval landelijk,

Hieronder leggen we uit hoe je kan vinden of dat op dit moment het geval is. Je vindt eenvoudig of Videoland op dit moment te kampen heeft met grote problemen. Door naar de officiële pagina te gaan weet je direct of Videoland op dit moment niet werkt of dat het ligt aan foutmeldingen op je telefoon of de snelheid van het internet.

Is je probleem nog niet opgelost? Neem dan eenvoudig contact op met de, Check ook vooral even of het niet aan je provider ligt. Je komt eenvoudig in contact met je provider via de officiële website. De grootste providers zijn Ziggo en KPN, maar ook bij andere providers heb je ze zo gevonden door naar de website te gaan.

Provider

Is er op dit moment een storing bij Videoland? Wanneer Begint Gtst Weer 2022 Videoland : Is er nu een storing bij Videoland? Check het hier!

Wat is het verschil tussen Videoland en V2?

Videoland stapt over op een nieuwe versie van de app Om in de toekomst een stabiele kijkerv aring te blijven garanderen, stapt Videoland over op een nieuwe versie van de apps. Daarmee verkleinen we de kans op storingen en kunnen we dezelfde kijkopties aanbieden op meer verschillende apparaten.

Zo kun je op meer manieren van onze (live)content genieten en is het ontdekken van series en films makkelijker door de nieuwe vormgeving. Videoland V2 herken je aan het rode logo en is nu alleen toegankelijk voor bestaande abonnees die al bericht hebben ontvangen. Hoe stap ik over op het nieuwe Videoland (V2)? We zetten onze klanten in fases over en je krijgt hierover vanzelf bericht via mail.

Op deze manier kunnen we onze klanten op een gecontroleerde manier verplaatsen naar de nieuwe apps en checken of alles goed gaat. Mocht je als klant eerder willen overstappen omdat de huidige app niet voldoet aan je verwachtingen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice om vooraan op de lijst te worden gezet.

Wat kan ik verwachten van het nieuwe platform? Videoland V2 is een compleet nieuw systeem waarbij alle apps volledig vernieuwd worden. Je moet wel even de nieuwe apps (met het rode logo) installeren en je kunt gewoon inloggen met je bestaande gegevens. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

Bepaalde functies werken anders dan je gewend was en er zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Blijf op de hoogte van updates via deze blog of berichten via mail en in de mobiele apps. Ik heb meer vragen over Videoland V2 Op onze hulppagina’s vind je de meestgestelde vragen over Videoland V2.

See also:  Wat Gaan De Gasprijzen Doen In 2024?

Kun je met Videoland vooruit kijken?

Kijk vooruit Kun je niet wachten tot de volgende aflevering? Een aantal RTL programma’s kijk je alleen bij Videoland alvast vooruit. Zoals: GTST, The Bold and the Beautiful, Kopen Zonder Kijken, Rooijakkers Over de Vloer, én Chantals Beauty Camper.

Wie overleeft GTST 2023?

De rest van de familie Sanders – Als we @gtstfanaccount2021 mogen geloven, overleven Nina (Marly van der Velden), Bing (Everon Jackson Hooi) en Janine (Caroline de Bruijn) de heftige kettingbotsing die in de laatste GTST-aflevering te zien was. Over Ludo (Erik de Vogel) meldt het account dat hij er voor 99 procent weer bij is.

Bing en Nina zaten in een auto met Rik (Ferri Somogyi) en Shanti (Bertrie Wierenga). Volgens @gtst_spoilers_nieuwtjes overleeft Rik de crash sowieso. Hij zou dit in een interview, dat inmiddels offline is gehaald, verklapt hebben. Daarnaast zou hij gespot zijn op de set. Over Shanti zou volgens hetzelfde account nog niet veel bekend zijn, maar het lijkt erop dat Margriet (Elisa van Riessen) de enige is die de crash – die zij veroorzaakte – niet zal overleven.

Voor spoilers over de verhaallijnen, zijn dit dé GTST-fanaccounts die je moet volgen op een rij, Carolien Tsao Carolien Tsao is Cosmo’s Crossmedia Editor en schrijft voor zowel print als online over alles wat haar bezighoudt: van beauty, lifestyle en (mental) health tot het heetste (entertainment)nieuws en spraakmakende tv-programma’s.

Wat betaalt GTST?

Economie 1 oktober 2015 18:50 Aangepast 1 oktober 2015 19:36 Goede tijden, gouden tijden. De grootste soap bestaat vandaag 25 jaar. En dat heeft RTL geen windeieren gelegd, blijkt uit navraag van Z Today. Overigens, dat moeten we er wel eerlijkheidshalve bij zeggen, zijn de onderstaande cijfers niet bevestigd door RTL zelf, ons moederbedrijf wil daar uit concurrentieoverwegingen geen uitspraken over doen.

 • Wat kost een aflevering? In het eerste seizoen 90.000 gulden en in seizoen twee werd er 100.000 gulden per aflevering betaald, zegt Ruud Hendriks.
 • Hij stond als medeoprichter van RTL4 en RTL5 aan de wieg van de soap.
 • RTL wilde een programma dat een tegenmacht kon zijn voor het NOS Journaal.
 • Dat moest een soap worden.

De eerste afleveringen begonnen om 7 voor 20.00 om kijkers weg te lokken. In eerste instantie scoorde het programma slecht. Na tien weken zei IP, die de reclameverkoop deed, dat het beter was om ermee te stoppen.” Het verliep anders. Toen het programma een succes was, verschoof Hendriks elke keer het programma een minuut zodat de soap precies tegenover het Journaal geprogrammeerd stond.

Er keken al snel één miljoen mensen naar GTST. Daarna ging Hendriks bij Endemol aan de slag en hij zag dat de marges op de soap en de kosten niet erg gestegen waren. Grofweg betaalde RTL voor 200 afleveringen GTST 20 miljoen gulden aan de soap waar zo’n 100 mensen aan meewerkten. De productiekosten van een aflevering GTST komen volgens directeur Ruud de Langen van mediabureau Mindshare neer op 70.000 euro.

Het bedrijf koopt commercials in opdracht van grote bedrijven. Voor 200 afleveringen per jaar komt dat neer op 14 miljoen euro per jaar. Wat levert een aflevering op? Wat GTST aan commercials heeft opgeleverd weet hij niet precies, maar de 150 miljoen euro die Quote eerder noemde, vindt hij aan de lage kant.

Volgens De Langen, kost een spotje rond GTST voor 30 seconden tussen 11.000 en 12.000 euro. Online staat een tariefkaart met de kosten per reclame, maar die zijn niet erg representatief. Vaak wordt er een grote korting gegeven. Wat leverde GTST tot nu toe aan reclame op? De afgelopen 25 jaar werd voor ongeveer 850 miljoen euro aan reclamespotjes verkocht, maar dat is een hele grove schatting.

See also:  Koningsdag 2023 Waar?

Zo zijn eventuele opbrengsten voor product placement in de soap niet meegenomen (die zijn ook per moment 6500 euro waard). Daarnaast gaan we er in onze berekening dan ook gemakshalve vanuit dat de twee reclameblokken voor en tijdens de soap helemaal uitverkocht zijn.

Dat hoeft natuurlijk niet. De exacte prijs van een reclamespot hangt af van de doelgroep die je wilt bereiken. Jongeren in de leeftijd 13 tot 19 jaar zijn lastig te bereiken, dus die tarieven liggen hoger dan voor de traditionele boodschappers. Dan zijn er ook nog dure en goedkope maanden. Toch even het sommetje: Een reclameblok levert gemiddeld zo’n 170.000 tot 180.000 euro op.

Vermenigvuldig je dit bedrag met 200 afleveringen per jaar, komt het bedrag uit op zo’n 34 tot 36 miljoen euro per jaar. In 25 jaar tijd, komt dat bedrag dus neer op 850 miljoen. Een ander mediabureau kwam uit op een lager bedrag: zo’n 300 miljoen. De kostprijs van de spotjes komt dan neer op 4000 tot 10.000 euro per 30 seconden.

Waarom nieuwe Julian GTST?

Cas Jansen wordt tijdelijk vervangen in GTST: Wouter Zweers neemt zijn rol als Julian Verduyn over. Vanwege een heftig ongeluk is de acteur voor onbepaalde tijd niet te zien in de soap.

Wie gaat uit GTST?

Dít personage verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden na 17 jaar Na Faye Bezemer en Rein van Duivenboden, vertrekt ook Melissa Drost uit Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten. Dat maakt RTL vandaag bekend. Na Faye Bezemer en Rein van Duivenboden, vertrekt ook Melissa Drost uit Goede Tijden, Slechte Tijden verlaten.

Welke aflevering GTST vandaag Videoland?

Goede Tijden, Slechte Tijden op Videoland In GTST volg je de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk. : Goede Tijden, Slechte Tijden op Videoland

Hoeveel afleveringen loopt GTST voor op Videoland?

Veranderingen voor GTST en Nieuwe Tijden op Videoland – GTST Fanclub Wanneer Begint Gtst Weer 2022 Videoland

24 augustus 2016 GTSTfanclub

Over 1,5 week begint het nieuwe seizoen van GTST. Op Videoland zullen er een aantal veranderingen plaatsvinden omtrent GTST en Nieuwe Tijden. Voorheen was het mogelijk om dagelijks 3 afleveringen vooruit te kijken op Videoland, dit zal in het nieuwe seizoen veranderen.

Hoelang kan je GTST vooruit kijken?

Stappenplan – Om GTST de eerste twee weken gratis te bekijken, volg je ons simpele stappenplan.

Je klikt op deze link en drukt op de blauwe knop “Probeer nu 2 weken gratis!”. Vervolgens log je in met je RTL account (als je deze al hebt) of maak je een nieuw account aan. Je krijgt nu een scherm te zien om je betaalgegevens te verifiëren. Dat is nodig omdat je een abonnement aangaat. Je betaald via CreditCard of iDeal 0,01 cent om je rekening te verifiëren. Nadat je dit gedaan hebt krijg je twee weken toegang tot het Videoland aanbod en kan je eventueel direct het abonnement opzeggen om te voorkomen dat deze automatisch doorloopt. Je kan nu 5 dagen GTST vooruit kijken. Iedere werkdag staat er weer een nieuwe aflevering voor je klaar die pas over 5 dagen op televisie te zien is!

Welke datum zomerstop GTST?

Zomerstop al op 1 juni: ‘Een van de meest spectaculaire cliffs ooit’ Goede Tijden, Slechte Tijden gaat dit jaar een maand eerder met zomerstop dan gewoonlijk het geval is. Op donderdag 1 juni is de laatste aflevering van het 33e seizoen te zien. Volgens RTL kan de kijker rekenen op ‘een van de meest spectaculaire cliffhangers ooit’.

De keuze om dit jaar eerder te stoppen, heeft te maken met de zomerprogrammering van RTL 4. “GTST stopt een maand eerder zodat we zowel vertrouwde als nieuwe formats kunnen programmeren deze zomer”, legt een woordvoerster van de zender uit aan GTSTCourant. Of GTST voortaan elk jaar in juni al op zwart gaat, weet RTL op dit moment niet.

Het 34e seizoen van de populaire soap is vanaf 28 augustus te zien bij RTL 4 (en 24 augustus op Videoland). : Zomerstop al op 1 juni: ‘Een van de meest spectaculaire cliffs ooit’