FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Wanneer Kaartverkoop Vrienden Van Amstel 2024?

Wanneer Kaartverkoop Vrienden Van Amstel 2024
Tickets Vrienden van Amstel LIVE 2024 – Kun je er dit jaar niet bij zijn of wil je jezelf garanderen van tickets voor Vrienden van Amstel LIVE 2024? De kaartverkoop gaat al bíjna van start. Zet maar vast een alarm voor zaterdag 7 januari, om 10.00 uur om precies te zijn.

Is Vrienden van Amstel 2024 uitverkocht?

De 2024 editie van ‘De Vrienden van Amstel LIVE’ is nu al uitverkocht. Dat maakte organisator Machiel Hofman bekend in de talkshow ‘Renze Op Zaterdag’. Alle kaarten voor de veertien shows zijn weg. “Ze hebben veel vertrouwen in ons, kennelijk” De voorverkoop was zaterdagochtend begonnen.

Waar kaarten kopen Vrienden van Amstel 2024?

De Vrienden van Amstel LIVE 2024 – Ook in 2024 keert De Vrienden van Amstel LIVE terug naar Rotterdam Ahoy! Maar liefst 14 shows vanaf 11 januari 2024 in de grootste kroeg van Nederland! Wie komt er feest vieren?

Welke datum Vrienden van Amstel 2024?

DE VRIENDEN VAN AMSTEL LIVE – Welkom bij De Vrienden van Amstel LIVE! De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE vindt plaats op 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25 en 26 januari 2024. Zien we jou in de grootste kroeg van Nederland Rotterdam Ahoy?

  Wat kost een kaartje Amstel Live 2024?

  GoTicketShop heeft nog tickets beschikbaar op vrijdag 19 januari 2024 om 20:00 voor Vrienden van Amstel LIVE op locatie Ahoy Rotterdam! De nominale prijs is 75 euro. We wensen je veel plezier bij dit concert!

  Wie komen er bij Vrienden van Amstel 2024?

  Onder anderen Guus Meeuwis, S10, Nick & Simon, Maan en Anouk treden deze keer op.

  Is Vrienden van Amstel 2023 uitverkocht?

  Vrienden van Amstel LIVE 2024 verkoopt in één dag uit Terwijl de 2023-reeks nog in volle gang is, zijn de Vrienden van Amstel LIVE-concerten voor volgend jaar al uitverkocht. De kaartverkoop startte afgelopen weekend en in een dag waren alle beschikbare tickets verkocht.

  Dat maakte organisator Machiel Hofman bekend tijdens de talkshow Renze Op Zaterdag. Het televisieprogramma stond in het teken van Vrienden van Amstel LIVE en werd uitgezonden vanuit Rotterdam Ahoy. Naast interviews met optredende artiesten keek Hofman terug op voorgaande edities en beantwoordde hij de vraag hoe deze versie volgend jaar te overtreffen is.

  “We gaan begin maart beginnen met een blanco A4tje en dan samen een vet plan bedenken. De kunst is hier overigens dat je ook dingen moet durven te laten, in plaats van over de vorige editie te gaan. Juist gas terugnemen. Maar wat het gaat worden in 2024? Ik heb geen idee.” Dat alle 14 shows voor volgend jaar zijn uitverkocht schrijft Hofman toe aan het vertrouwen dat het publiek in de concertserie heeft.

  Hoe kom ik aan kaarten voor Vrienden van Amstel LIVE?

  Let op zwartverkoop – Officiële verkoopkanalen Kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE 2022 koop je via deze website en ticketpartner Paylogic. Zoover Sports & Events is de officiële busvervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE, waar in opdracht van De Vrienden van Amstel LIVE ook officiële kaarten en busvervoer worden aangeboden.

  • De reserveringen voor groepen, VIP- en Hotelarrangementen worden verwerkt door Ticketsite.nl in opdracht van de organisator.
  • Oop je kaarten alleen via de officiële verkoopkanalen.
  • Deze kun je vinden op onze website (www.vriendenvanamstel.nl), want alleen zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat het ticket ook echt toegang tot het evenement geeft.

  De algemene voorwaarden van De Vrienden van Amstel LIVE vind je hier. Zwarthandel De officiële kaartverkoop voor editie 2022 verloopt via onze ticketingpartij Paylogic. Dit is de enige partijen waar je tickets officieel en gegarandeerd kunt kopen. De vraag is zo enorm, dat er steeds meer mensen een kaartje voor volgend jaar willen bemachtigen.

  De vraag is dus groter dan het aanbod. Wij kunnen hier dan ook geen specifieke voorkeur en voorrang aan personen geven, anders dan onze fans als eerste op de hoogte te stellen via Facebook, Twitter en via de nieuwsbrief. Ook bij informatie over extra toegevoegde avonden of extra kaarten. Om het risico op doorverkoop van tickets tegen woekerprijzen zo veel mogelijk te beperken, worden er alleen tickets online verkocht via onze website en Paylogic.

  Mocht je tijdens de verkoop van De Vrienden van Amstel LIVE geen tickets kunnen bemachtigen via ons officiële kanaal, koop dan nog steeds je ticket(s) NOOIT bij Topticketshop.nl, Viagogo.nl, Budgetticket.nl, Protickets.nl, Onlineticketshop.nl, Seatwave, Besteltickets.com, Pepetickets.nl, Ticketsnederland.nl, Marktplaats.nl en dergelijke.

  1. Ijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht, www.weetwaarjekoopt.nl,
  2. Dergelijke websites werken namelijk als volgt: vaak bieden ze kaarten al te koop aan, voordat de officiële verkoop is gestart.
  3. Ze gaan er van uit dat ze aan kaarten kunnen komen om vervolgens tegen hogere prijzen te verkopen.

  Die kanalen hebben echter evenveel, zelfs veel minder, kans als ieder ander potentiële koper, we zullen immers NOOIT met hen samenwerken en halen zelfs zoveel mogelijke de verdachte kopers, bestellingen en accounts uit de bestellingen. In veel gevallen hebben ze daarom helemaal geen tickets en vertellen ze je dat de tickets pas enkele dagen voor het festival worden geleverd door de leverancier.

  1. Dit resulteert regelmatig in teleurgestelde fans, die daardoor alsnog geen kaarten hebben kunnen bemachtigen.
  2. Uitwijken naar een ander ticketbureau zou je dus NOOIT moeten doen.
  3. Laat zwarthandelaren lekker links liggen, want ook dit jaar worden kaarten uit de zwarthandel zo veel mogelijk ongeldig gemaakt.

  Ook op Marktplaats worden ieder jaar weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen. Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene).

  Wat kosten VIP kaarten Vrienden van Amstel?

  MAXIMAAL GENIETEN MET VIP EXCLUSIEF – VIP Exclusief arrangement VVAL 2023 (€ 315,45 inclusief BTW per persoon) U en uw gasten worden ontvangen in ons mooi ingerichte Amstel VIP dorp, waar u voor het diner verwacht wordt. De avond begint met een lekker aperitief waarna u samen met uw gasten onder het genot van een uitgebreid dinerbuffet heerlijk kunt ontspannen.

  Er is genoeg tijd om in alle rust met uw gasten te dineren en vóór aanvang van de show nog te genieten van een kop koffie of thee. Na het diner brengt uw hostess u naar het exclusieve terras in het Sportpaleis, waar u het beste uitzicht op de wervelende show van De Vrienden van Amstel LIVE heeft. Op het terras is een eigen bar aanwezig en heeft u voldoende sta-gelegenheid en beperkte zitgelegenheid direct daarachter.

  Dansen mag natuurlijk ook! Als u liever op de Arena-vloer staat, dan is ook dat geen enkel probleem. Onze hostesses brengen u na afloop van de show weer terug naar het Amstel VIP dorp. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten of nagenieten op de afterparty.

  Dit arrangement bestaat uit: • Speciale aanrijroute en parkeerprocedure • Parkeerkaart (1 per 2 personen) • Toegang tot Ahoy via een speciale VIP entree • Gereserveerde garderobe • Toegang tot het Amstel VIP dorp • Voortreffelijk culinair buffet • Inclusief drankjes vóór, tijdens en na show • 40% Zitcapaciteit in het Amstel VIP dorp • Show bekijken vanaf het VIP terras • Onvergetelijke show met topartiesten van Nederlandse bodem • Een afterparty met live band in het Amstel VIP dorp • Hostessbegeleiding en beveiliging • Leuke attentie Kosten VIP arrangement: € 315,45 inclusief BTW per persoon.

  Voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Aan personen onder de 18 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement (ook niet onder begeleiding van een volwassene). Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd. Annuleringsverzekering U kunt bij het plaatsen van uw boeking ook een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Deze wordt u automatisch aangeboden in de tweede stap en de premie is op basis van de boekingswaarde.
  • Wij denken graag met u mee op het gebied van hotelovernachtingen en arrangementen op maat.
  • Als u hier meer informatie over wilt ontvangen, vragen of aanvullende wensen heeft, kunt u contact opnemen met ons hospitality team via: [email protected] of op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 uur bellen met 088-0112666.

  Uw reservering wordt verwerkt door Ticketsite.nl in opdracht van de organisator.

  Wie komt er bij Vrienden van Amstel 2023?

  Line-up Vrienden van Amstel 2023 – Om het bericht compleet te maken is hier de volledige line-up van Vrienden van Amstel 2023:,, Barry Hay,, Danny Vera,,, Frank Boeijen,, Henk Westbroek,, Krezip,,, Manuela Kamp,,, Paul de Munnik,,,, S10,, Thomas Acda,,, Dinand Woesthoff.

  Welke data Vrienden van Amstel?

  De Vrienden van Amstel LIVE viert jubileum met 20 concerten De Vrienden van Amstel LIVE zal het 25 jarig bestaan van het evenement vieren met de grootste concertreeks ooit in Nederland. In vrijwel de hele maand januari 2023 zullen er 20 concerten worden gegeven met in totaal zo’n 300.000 bezoekers.

  De deuren van de grootste Amstel kroeg van Nederland gaan open op 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari 2023. De kaartverkoop start morgenochtend om 10:00 uur, traditiegetrouw op dezelfde dag dat De Vrienden van Amstel LIVE van start gaat in Rotterdam Ahoy.

  De 20 dagen tellende concertreeks is speciaal opgezet om zoveel mogelijk vrienden de gelegenheid te bieden het zilveren jubileum te kunnen vieren. Thom Ligthart, organisator van De Vrienden van Amstel LIVE: “Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows wat we kunnen aanbieden.

  Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze feestelijke editie. We zijn blij dat dit gelukt is en dat we bijna 300.000 vrienden kunnen verwelkomen in de grootste Amstel kroeg van Nederland”. Ook voor Rotterdam Ahoy zorgt het 25 jarig jubileum voor een bijzondere mijlpaal.

  Nooit eerder was er in de concertzaal een reeks van 20 shows te bewonderen. Het record stond op naam van Frans Bauer (18), Doe Maar (16), K3 en Riverdance (12). Deze concerten vonden plaats toen Rotterdam Ahoy nog 10.000 mensen per avond kon ontvangen, na de verbouwing zijn dat er momenteel 15.000.

  1. Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy: “Na de afgelopen twee jaar zijn we vooral ongelofelijk blij dat we weer zoveel mensen mogen ontvangen.
  2. De Vrienden van Amstel LIVE en Rotterdam Ahoy zijn al 25 jaar onafscheidelijk, het zal ongetwijfeld een hele bijzondere editie worden”.
  3. Machiel Hofman van producent Tribe Company beaamt dat: “Hoewel onze focus nu volledig op de extra editie van morgenavond ligt zal het 25 jarig jubileum mooie herinneringen ophalen maar mensen ook verrassen.

  Bezoekers kunnen een vertrouwde maar extra feestelijke Vrienden avond verwachten”. Kaartverkoop: De kaartverkoop voor de jubileumeditie in januari 2023 start morgenochtend, dinsdag 26 april om 10.00 uur via www.vriendenvanamstel.nl. Meer informatie is te vinden op www.vriendenvanamstel.nl.

  Hoeveel artiesten Vrienden van Amstel 2023?

  25 apr 2022 om 13:04 De Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met twintig shows. Het is daarmee de grootste editie ooit. De concerten zijn van 5 tot en met 9, van 11 tot en met 16, van 18 tot en met 23 en van 25 tot en met 27 januari 2023.

  1. Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows dat we kunnen aanbieden.
  2. Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze editie”, zegt organisator Thom Ligthart.
  3. Volgens Ligthart kunnen opgeteld in totaal zo’n 300.000 mensen de concerten bijwonen.

  Dinsdag begint de Vrienden van Amstel van dit jaar. Deze editie bestaat uit twaalf concerten. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek treden op. Kaarten voor de jubileumeditie van volgend jaar zijn vanaf dinsdag te koop.

  Hoeveel mensen per avond Vrienden van Amstel?

  Vrienden van Amstel LIVE groter dan ooit In de grootste Amstel-kroeg van Nederland is de jubileumeditie van De Vrienden van Amstel LIVE van start gegaan. Twintig avonden lang verzorgen 28 artiesten een bijna drieënhalf uur durende jubileumshow. Verdeeld over de twintig uitverkochte avonden bezoeken ruim 300.000 vrienden de concertreeks.

  Dat is een record dat voorheen in handen was van Frans Bauer en Doe Maar. Nooit eerder werd een concertzaal van deze omvang zo vaak achtereen gevuld voor een evenement. Met een spectaculair en wereldwijd nooit eerder vertoond optreden met een 360 graden draai hoog boven de mensen heeft Chef’Special zojuist De Vrienden van Amstel LIVE officieel geopend, gevolgd door een bijzondere samenwerking van de (oud) gastheren Manuela Kemp, Xander de Buisonjé, Nick & Simon en Kraantje Pappie.

  Het zijn slechts enkele namen uit de volledige line-up van deze editie. Eerder werd al bekend gemaakt dat Anouk en Emma Heesters hun thema song voor het evenement ten gehore zullen brengen en ook Typhoon, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Miss Montreal, Sunnery James & Ryan Machiano, Ronde, Krezip, Danny Vera, Henk Westbroek, Anita Meyer, Rowwen Heze, Frank Boeijen, Flemming, Paul de Munnik, Rolf Sanchez, Lucas & Steve, Maan en Ronnie Flex zijn van de partij in Rotterdam Ahoy.

  Hoe oud moet je zijn om naar Amstel Live te gaan?

  Zo houden we het leuk: Huisregels van De vrienden van Amstel LIVE – Toepasselijkheid

  Deze Huisregels zijn van toepassing op iedereen die een concert van De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy bezoekt.

  Algemeen

  Volg altijd de aanwijzingen op van de door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen bevoegde personen. In situaties waarin dit reglement niet voorziet, beslist de organisatie of de door de organisatie aangewezen personen.

  Toegang tot De Vrienden van Amstel LIVE

  1. Toegang tot De Vrienden van Amstel LIVE is uitsluitend mogelijk op vertoon van een geldig toegangsbewijs of een andere door de organisatie afgegeven autorisatie. Door De Vrienden van Amstel LIVE afgegeven autorisaties zijn niet overdraagbaar. Op verlangen van door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen personen dient een ieder aan te kunnen tonen over een geldig toegangsbewijs of andere autorisatie te beschikken.
  2. Het is verboden zich op te houden in, of te begeven naar een ander gedeelte van De Vrienden van Amstel LIVE in Rotterdam Ahoy dan dat gedeelte waartoe men gerechtigd is.
  3. Bezoekers die tijdens De Vrienden van Amstel LIVE Rotterdam Ahoy verlaten, wordt in beginsel geen toegang meer verleend tot Rotterdam Ahoy.
  4. Een ieder die zich in Rotterdam Ahoy bevindt, moet zich kunnen legitimeren.
  5. Voor het bezoeken van het evenement hanteert De Vrienden van Amstel LIVE een minimumleeftijd van 18 jaar.
  6. De door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen personen hebben het recht om een ieder die toegang wenst tot, of zich in Rotterdam Ahoy bevindt, te controleren en om ongeoorloofde voorwerpen in beslag te nemen. In beslag genomen voorwerpen worden voor risico van de eigenaar opgeslagen tot na afloop van het bezoek aan het gebouw, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen. Controle geschiedt door middel van visitatie en privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering (POV). Het uitvoeren van visitatie/POV bij De Vrienden van Amstel LIVE gebeurt bij de in- en uitgangscontrole en binnen Rotterdam Ahoy wanneer daartoe aanleiding is. Binnen De Vrienden van Amstel LIVE verstaan we onder visiteren en POV: Visiteren: Controle van tassen, koffers, dozen en alles wat men bij zich draagt. POV: Oppervlakkige betasting van de kleding, zakken en eventueel schoenen. Bij weigering van bovenstaande controles wordt de bezoeker geen toegang (meer) verleend.
  7. De volgende zaken mogen niet mee naar binnen worden genomen:

  a. etens- en drinkwaren; b. gevaarlijke voorwerpen, waaronder (verdedigings-) wapens zoals pepperspray en smurfenspray, messen, glas- en/of blik (bijv. parfum en deodorant); c. (soft/hard)drugs en alcohol; d. giftige, licht brandbare of licht explosieve materialen, vuurwerk; e.

  • Skates, fietsen, steps, skateboards etc.; f.
  • Huis)dieren; g.
  • Professionele foto- en video- en audio opnameapparatuur en zogeheten selfie-sticks; h.
  • Bankjes, klapstoelen, rugzakstoel (of welke vorm van stoelen dan ook) i.
  • En alle overige zaken welke, naar het uitsluitende oordeel van de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE en de door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen personen, een gevaar kunnen opleveren voor de gezondheid, veiligheid en openbare orde.j.

  Het uitdragen van (geloofs- of politieke) overtuigingen, het houden van demonstraties of dragen van voetbalclubuitingen is niet toegestaan.

  De organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE behoudt zich het recht voor bezoekers zonder opgave van redenen de toegang tot De Vrienden van Amstel LIVE te ontzeggen, zonder dat deze personen recht hebben op vergoeding van schade.

  Rotterdam Ahoy

  De specifieke huisregels van Rotterdam Ahoy zijn hier te vinden.

  Calamiteiten

  1. Een ieder die zich in Rotterdam Ahoy bevindt, dient zich op de hoogte te stellen van vluchtwegen die bij een calamiteit gebruikt moeten worden. Het gebruik van liften in geval van een calamiteit is verboden.
  2. De organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE is gerechtigd om Rotterdam Ahoy te ontruimen indien daar naar haar mening aanleiding toe bestaat.

  Geen schadevergoeding

  Het bezoeken van De Vrienden van Amstel LIVE geschiedt geheel op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei schade, uit welke hoofde dan ook.

  Ontzegging toegang en verwijdering

  1. De door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen personen zijn te allen tijde bevoegd om personen die zich niet aan de huisregels houden, of zich op enigerlei andere wijze storend of hinderlijk gedragen, de toegang te weigeren of uit Rotterdam Ahoy te verwijderen.
  2. Constatering van strafbare feiten zal te allen tijde aan de politie worden gemeld. De door de organisatie van De Vrienden van Amstel LIVE aangewezen personen zijn bevoegd om in dergelijke gevallen een aanhouding te verrichten en de perso(o)n(en) over te dragen aan de politie.

  Wijziging

  De Vrienden van Amstel LIVE behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze huisregels. Bezoekers worden bij deze aangemoedigd om regelmatig zelf de huisregels van De Vrienden van Amstel LIVE te bestuderen ten aanzien van wijzigingen.

  Is de site viagogo betrouwbaar?

  Nog geen reviews! – Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven Al 6 maanden geleden kaarten gekocht via viagogo voor Andre Rieu, Paar dagen voor de tijd bericht dat de kaarten geannuleerd waren, maar zogenaamd geen probleem, ze staan garant en we kregen nieuwe kaarten. Deze zouden pas beschikbaar zijn op de dag van het concert, beetje vreemd wel, toch? Hierover gebeld naar Nederlands tel nummer waar je een Engels prekende dame aan de telefoon krijgt. Lastig te verstaan en zeer snel pratend. Echter ons geld kwijt, 250 euro en geen kaarten! Je komt op hun site terecht als je googelt voor kaarten, maar wat een oplichters! Wees gewaarschuwd en koop nooiiit je kaarten bij viagogo!! We betaalden 284,19€ voor 2 tickets voor een optreden van Norah Jones in Lucca Italie. We ontvingen 2 tickets met prijsvermelding 69,00€ per ticket zijnde 138,00€ of 146,19€ lagere waarde dan wat wij betaalden. Bovendien waren de plaatsen niet deze die wij besteld hadden en konden wij het optreden slechts volgen op een scherm. We hadden het beter thuis op TV kunnen volgen. Na veel geklaag stelde men voor ons een korting te geven van 25% bij een volgende aankoop. We zullen nooit geen gebruik meer maken van de diensten van Viagogo. Voor os is het GO.GO en uit. Via hun site kaartjes Coldplay gekocht. Bij aankomst bleken die niet geldig!!! Met hun customer service gebeld, zouden nieuwe tickets mailen binnen enkele minuten. Niet dus!! Na dik een uur mail ontvangen, echter geen tickets meer te krijgen. Hebben gelukkig zelf nog tickets kunnen kopen aan de balie. Maar die €1200 voor kaartjes zijn we kwijt ben ik bang. Benieuwd hoe viagogo dit gaat oplossen!!?? In april 3 kaarten gekocht, topplaatsen werd geschreven, kosten: 785,= euro. De kaarten die we ontvingen kosten 65,= per stuk (stond op ‘t ticket). We zijn voor 600 euro ‘t schip in gegaan. Slechte plaatsen, vak C3 rij 17, verder achteraan kon niet. 🙁 Ik snap niet dat deze website niet uit de lucht wordt gehaald, het zijn oplichters! Op de tickets stond een totaal andere prijs dan we betaald hebben.Ook andete zitplaatsen dan geteserveerd. Vorig jaar al besteld bij Viagogo, natuurlijk veel meer betaald maar dat is prima. Dat is onze eigen keuze. Toen ik even later de recensies las van Viagogo begon ik erg te twijfelen of het wel goed kwam. We zouden de tickets uiterlijk 13 juli ontvangen en we hadden er een hard hoofd in of het goed zou komen. We kregen ze de zondag ervoor al. Ze stonden op een Engelse naam maar leken echt. Op de dag van het concert zaten we goed in de stress of we wel binnen zouden komen. Nou het is gelukt we kwamen binnen en we hebben een fantastische avond gehad. Ik moet dus toegeven dat ik de service goed vond maar twijfel of ik de volgende keer weer bij hun zou bestellen. Kaarten gekocht voor het concert van André Rieu in Maastricht, kreeg een aantal weken voor het evenement een Engelstalig mail met de vraag om een aantal gegevens. Dit bleek zeer lastig in te sturen en toen geprobeerd contact te zoeken met viagogo, na 3 mails waar niet op gereageerd werd geprobeerd te bellen, na 3kwartier in de wacht een zeer snel sprekende Engelstalige dame aan de lijn en na enig geharrewar de informatie gekregen die ik zocht en bleek dat de msils gewoon vergeten waren te beantwoorden. Afgelopen week eindelijk de tickets kunnen downloaden en toen bleek dat wij ruim het dubbele hebben betaald van wat de tickets oorspronkelijk gekost hadden, redelijk schandalig naar mijn mening. Toen we bij het zoeken naar tickets keer op keer bij viagogo terecht kwamen gingen we er van uit dat de de officiële weg was, niet dus. Dat word een volgende keer in ieder geval geen viagogo om tickets te bestellen. Voor ons is het viaNONO! We werden bij de poort geweigerd door een concert van Simply Red in Pula op 21 juli 2023. Ze accepteerden de Viagogo-tickets niet. Viagogo accepteerde mijn terugbetalingsverzoek en vertelde me dat ze me terugbetaalden. Nu zijn we 2 weken later, maar ik heb nog geen terugbetaling ontvangen. kaarten blijken de helft goedkoper te zijn als wat we er voor betaald hebben en dan ook 48 euro servicekosten durven te rekenen Ik heb bijna 82 euro betaald voor 2bkaartje. Tot gisteren niks ontvangen. Gisteren gebeld. Ik kreeg doodleuk te horen dat ik géén kaartje kreeg. Ik zou mij geld terug krijgen. Afwachten hoe lang dit gaat duren.wat nog veel erger is dat zw Gewoon nog kaarten aan mensen bieden. Echte oplichters DOE GEEN ZAKEN met deze oplichters. Je betaald 250 euro. Je krijgt GEEN kaarten. Daar moet je eerst een avond voor aan de telefoon hangen. Uiteindelijk heb ik kaarten van 60 euro. OPLICHTERS zijn het. Doe er geen zaken mee. ik heb ticket voor Croatia-Nederland voor as woensdag gekocht.ticket via Uefa was maar 20 euro.heb hem aan Viagogo 105.20 euro betaalt. dat is 5 x meer.in de eerste instantie wilde ik via Uefa kopen maar dat duurde lang voordat je iets krijgt,toen had ik ged8 dit wordt uitverkocht,snel via Viagogo kopen.84e ticket,12.60 e servicekosten,5.95 e afhandelingskosten en 2.65e btw=105,20euro.heb ticket op mijn foon gekregen.imiddels heb ik nieuw telefoon gekocht,alles van oude naar nieuwe overgezet.maar bij de app UEFA Mobile Tickets had ik eerst moeten UITLOGGEN.en dat wist ik niet,heb het niet gedaan.nu krijg ik op beide telefoons te zien :U bent aangemeld op een andere telefoon” en :”aanmelden niet mogelijk. u gebruikt deze app al op een andere telefoon”.ik belde naar die man die ticket mij heeft verkocht en naar mij mail adress heeft gestuurd,dat hij alleen ticket viagogo heeft gestuurd.hij bod mij aan 50 euro.ik vroeg:wat moe ik met 50euro en waarvoor?hij zei zo hebben we beiden 50 euro betaald,ik 50 hij 50.maar ik heb al 105 betaald ?zei ik.ik kan nu niet naar de wedstrijd omdat app niet uitlogt.hij heeft mij de hele bedrag van 105.20 euro naar mijn bankrekening gestuurd,en is met zijn praktijken verdergegaan.heb naar Samsung winkel gegaan,ze kunnen dit app niet uitloggen,medewerker heeft zelfs naar Zwitserland waar de Uefa kantoor zit gebeld.niemand aan de lijn gekregen.of de nr bestaat who knows?je kan naar de match alleen als je via de app op je telefoon de ticket laat zien.die wordt voor de ingang via bluetooth gescand.ik heb naar de nr van Viagogo wat op hun site staat en onder nederlandse nummer stond gebeld.kreeg engels gesprokken mevrouw aan de lijn.het bleek nummer in Jamaica??!!!ik heb mijn geld terug.maar kan niet naar de match,en kan niet uitloggen in deze app.dit is vreemd dat je zegt dat je niks met Viagogo hebt maar wilt wel mij omkopen met 50euro,en vervolgens je de hele bedrag opstuurt. Ik heb geprobeerd tickets voor Bruce Springsteen aan te bieden als verkoper. Ondanks meerdere pogingen en volstrekt correct invullen van alle advertentievelden, blijken mijn tickets (herkenbaar aan uniek gekozen verkoopprijs ruim onder gemiddelde vraagprijs) niet zichtbaar op de site, ik heb dit vanaf meerdere computers en mobieltjes op meerdere dagen geprobeerd. Advertentie ook een keer opnieuw geplaatst. Ik heb het nu een week geprobeerd, en nu maar besloten om de tickets via andere site (Ticketswap) te verkopen (weliswaar gemaximaliseerde vraagprijs, maar tickets zijn nu binnen 5 minuten alledrie verkocht). Viagogo biedt tickets aan voor Bundesliga wedstrijden, waaronder die van Borussia Dortmund. Om mijn 2 zoons nu eens een bijzonder kado te geven voor hun verjaardag via Viagogo 3 weken voor de wedstrijd 3 kaarten gekocht voor Dortmund- Wolfsburg.2 Dagen voor de wedstrijd pas de tickets digitaal ontvangen met de instructie deze te printen omdat deze anders niet gescand kunnen worden. Op zondag 7 mei tijdig bij het stadion aanwezig om eventuele problemen te voorkomen. Dat was een nobele gedachte, maar helaas. Tijdens het scannen van de tickets bleken deze illegaal te zijn en zijn wij geweigerd. Het wrange is dat Viagogo hiervan op de hoogte was en mij 3 uur! voor aanvang van de wedstrijd een mail heeft gestuurd met de instructie andere tickets te printen. Op dat moment was ik al onderweg naar Dortmund en heb die mail nooit gelezen. Bij de receptie van Borussia Dortmund (wij waren daar niet de enigen met hetzelfde probleem door Viagogo) een document ontvangen waarin vermeld wordt dat Viagogo illegaal tickets verhandelt, wat aantoont dat ook de later ontvangen tickets onrechtmatig zijn en waarschijnlijk geen toegang zouden hebben verschaft. De klantenservice van Viagogo weigert de kosten te vergoeden omdat vervangende tickets zijn verstuurd (die ik had moeten printen, wat toen onmogelijk was). Wat een stelletje oplichters zonder gevoel!! Sta je daar met je 2 kinderen. Het is voor ons een dure les geworden, maar hier ben in nog niet klaar mee. Geen rechter die begrip zal hebben voor deze manier van misleiding. Total scam. Avoid at all costs. Aleays check if the venue itself issues tickets. If not, then go to legit platforms This platfrom is a ticket scalpers platforms where basically only 3 big sellers resell their ricket with extra high prices. Also if you ordered tickets – they can be fake or never delivered and if you read their cutomer agreememnt – they will tell you that they are not responsible for anything Please allways buy at the venue I lost a lot of time with this scam sompany Ik wil even aangeven dat deze club een groot criminele organisatie is,In 2019 kaarten gekocht voor show van Tom Jones Door de carona ging de show niet door.2022 eindelijk naar het concert, staan we bij de controleur bij de deur,overhandig onze tickets die dus vals waren, voor 334.00 euro gewoon opgelicht door deze criminelen, Gewoon misselijk zoals zij met mensen omgaan, Je kan nergens verhaal halen want ze nemen als je belt niet eens meer op Hoop echt dat deze mensen echt van alles krijgen, De groeten Wat vervelend internetportal doe nooit is met hun, zijj zijn bedrieger. Dus handen weg daarvan Voorzichtig met viagogo wij hebben kaartjes gekocht voor een opera maar daar wordt gestaakt. Ik heb gebeld zij wilden het oplossen maar je krijgt als laatste mail een bericht dat zij daar niet veraandwordelik voor zijn.Wij hebben een advocaat in geschakeld.Dus doe nooit iets over viagogo. Een heel vervelend internetportal Criminele organisatie die reeds gekochte en betaalde tickets voor Snoop Dogg concert doorverkoopt en de klant de symbolische middelvinger geeft. Tickets gekocht en betaald in 2019. Snoop Dogg concert door Corona 2x uitgesteld.13 maart e-mail met bericht dat ik mijn tickets voor concert op 20 maart kan downloaden in mijn account. Dan blijkt de downloadlink corrupt en niet te werken. Contact klantenservice: gaan ermee aan de slag. Niet dus. Daarna blijken mijn in 2019 gekochte tickets en zitplaatsnummers niet meer beschikbaar. Mijn vooraf betaalde tickets zijn dus ordinair door ViaGoGo doorverkocht. Weer bellen. Krijg je een link voor alternatieve tickets. Mag je dagen lang, heel vaak op klikken met steeds zelfde bericht dat er geen andere tickets zijn. Weer bellen. Tot 4x toe, in totaal 82 minuten aan de lijn. Ondertussen blijken er wel nog tickets te zijn. (Een kennis kocht vrijdag 17 maart nog tickets voor Snoop Dogg). Nul service van ViaGoGo. Kan je er zelf steeds achteraan. Geen concert. En dan als klapper op de vuurpijl problemen met terugbetalen. Wacht nog steeds op mn geld. Nooit meer tickets kopen bij ViaGoGo. Mensen niet maar ook echt niet bij dit bedrijf kaarten kopen je komt bedrogen uit na 3.5 jaar eindelijk het concert kan ik mijn kaartje niet van hun krijgen. Via hun websit was hij niet te downloaden om dat hun zelf een probleem hadden met hun systeem. Voor niks daar naar toe geweest zelfs met bon kwam ik er niet in heele avond verpest. Dat het concert 2 keer al was verplaatst door covid kan ik begrijpen maar dat je hem niet krijgt ? Ik was niet allen denk wel 50 a 100 mensen stonden buiten met het zelfde probleem ook van viagogo het zigodome kon niks voor ons betekenen en vertelde dat ik ben opgelicht en alle anderen mensen ook. Contact met hun krijgen rond 6 uur wanneer concerten vaak beginnen heeft geen nut. Je kan ze alleen bereiken tijdens kantoor uren.

AlpenReizen 3 reviews Altijd al eens willen paragliden of hiken in de Alpen? Of zoekt u gewoon eens een andere vakantiebestemming en houdt u van natuur en bergen? Dan is. La Casita 23 reviews La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur. House of Britain 5 reviews Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar. Portucasa.nl 14 reviews Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Portucasa.nl is een bedrijf wat zich bezig houdt met vakanties, vakantiehuisjes en last minute reizen. Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming.

Een beslissing welke je ook over Viagogo straks sneller kunt maken. Over Viagogo Viagogo is een bedrijf welke een grote ticketmarktplaats is. Het is eigenlijk de grootste ticketmarktplaats van de hele wereld. Hun website is in maar liefst meer dan 60 landen actief in de verschillende lokale talen.

 1. Ze hebben volop te bieden en zijn een veilig uitwisselingsplatform wat mensen in staat stelt om een kaartje te kopen voor een live sportevenement of een entertainment evenement.
 2. Ook wanneer kaarten aan de kassa al zijn uitverkocht weten ze bij Viagogo nog volop kaarten aan te bieden.
 3. Het is heerlijk om te zien.

Zekerheid boven alles! De Viagogo medewerkers controleren alle transacties om zo zeker te weten dat de verkopers ook leveren. Het leveren van de tickets gebeurt met eersteklas koerierdiensten. Alleen wanneer je ook daadwerkelijk het evenement het bezocht moet je betalen.

Natuurlijk wordt ook een tijdige levering van de kaarten verzekerd. Diensten van Viagogo Er zijn volop evenementen en kaarten waarvoor Viagogo bemiddelt. Denk hierbij aan de kaarten voor Adele Tickets, Beyonce, Kaarten FC Barcelona Ticket, AC Milan Ticket, Real Madrid FC Ticket, Tickets voor F1 Grand Prix België, Elton John Kaarten, Arctic Monkeys Concert, tickets Michael Bublé, Tickets Robbie Williams Kaarten, F1 Grand Prix Monaco Tickets, Justin Timberlake Tickets, Sonisphere Tickets, Bruno Mars Tickets, Desert Trip Tickets, Europees kampioenschap voetbal 2016 Tickets, Copa América 2016 Tickets, Tomorrowland 2016 Kaarten, Roland-Garros Tickets, NFL International Series Tickets, Kaarten Coldplay, Harry Potter and the Cursed Child Tickets, Tickets voor Rio 2016, Primavera Sound Tickets en nog voor tal van andere evenementen.

Klachten, tips en complimenten over Viagogo Heb je een klacht of ben je ontevreden? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. Wees duidelijk en to the point. Geef eventueel aan wat je van hun verwacht om het probleem op te lossen. Je maakt het ze hiermee alleen maar gemakkelijker.

 • Ze zullen het zeker waarderen.
 • Heb jij ervaring met Viagogo? Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview.
 • Laat anderen weten wat jij van Viagogo vindt.
 • Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf.
 • Ook Viagogo zal hier van genieten.

Geweldig! Of niet? Wat vinden anderen van Viagogo? NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties.

Wat is VIP bij Vrienden van Amstel?

Vip exclusief – Maximaal genieten van De Vrienden van Amstel LIVE? Dat kan met het VIP Exclusief arrangement; een volledig verzorgde avond van binnenkomst op het parkeerterrein tot afterparty. Én natuurlijk uitstekend uitzicht op de onvergetelijke show!

Hoeveel dagen duurt Vrienden van Amstel?

In 2023 bestaat De Vrienden van Amstel LIVE 25 jaar en dat gaan we vieren! In januari zal de grootste concertreeks óóit in Nederland plaatsvinden. Wegens het succes van de pre-sale én om zoveel mogelijk vrienden te kunnen ontvangen in Ahoy, zullen de deuren van de grootste kroeg van Nederland maar liefst 20 keer geopend worden! De shows voor deze jubileum-editie van De Vrienden van Amstel LIVE zullen plaatsvinden op 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari.

Hoe laat begint VVAL 2023?

Wanneer is De Vrienden van Amstel LIVE 2023? – De Vrienden van Amstel LIVE 2023 bestaat 25 jaar en viert dit met de langste Nederlandse concertreeks ooit. Deze editie zijn er maar liefst twintig shows: 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari 2023. Wanneer Kaartverkoop Vrienden Van Amstel 2024 Foto: ANP Advertentie wordt geladen

Wie presenteert Vrienden van Amstel LIVE 2023?

Kraantje Pappie (36) mag volgend jaar de presentatie van de concertreeks Vrienden van Amstel LIVE op zich nemen. Dat deelt de artiest, die al jaren deel uitmaakt van de concertreeks, op Instagram. Hij neemt de presentatie over van de Volendammers Nick Schilder (39) en Simon Keizer (38_.

 • Wat een trip is dit weer” In het Instagrambericht staat hij stil bij de reeks shows, waarvan hij en de rest nu de helft er op hebben zitten.
 • ‘We zijn op de helft! Nog 10 shows te gaan’, schrijft hij bij een reeks foto’s van hemzelf en de rest van de groep.
 • ‘Wat een trip is dit weer.
 • Elke dag voor duizenden mensen zo’n show geven met vrienden uit de scene.

Overdag zitten mijn dagen vol met studiosessie’s, afspraken, meubelboulevard bezoeken (bijna verhuizen!!) en wat al niet meer.’

Hoeveel avonden Vrienden van Amstel 2024?

Data De Vrienden van Amstel LIVE 2024 bekend De 25 ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE ging donderdag van start in Rotterdam Ahoy. De organisatie greep de lancering aan om gelijk de data voor volgend jaar bekend te maken. De voorverkoop start aanstaande zaterdag.

Op 11, 12, 13, 14, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 24, 25 en 26 januari 2024 wordt de Vrienden van Amstel Live voor de 26 ste keer gevierd. De 2023-editie van de bekende concertserie trapte donderdag af met de eerste van de 20 concerten die deze maand in Rotterdam Ahoy staan geprogrammeerd. Er worden zo’n 300.000 bezoekers verwacht.

Thom Ligthart, organisator van De Vrienden van Amstel LIVE: “Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows wat we kunnen aanbieden. Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze feestelijke editie.

We zijn blij dat dit gelukt is en dat we bijna 300.000 vrienden kunnen verwelkomen in de grootste Amstel-kroeg van Nederland.” Het is de eerste keer dat in Rotterdam Ahoy een reeks van 20 concerten te zien is. Eerdere records stonden op naam van Frans Bauer (18), Doe Maar (16), K3 en Riverdance (12).

Deze concerten vonden plaats toen Rotterdam Ahoy nog 10.000 mensen per avond kon ontvangen, na de verbouwing zijn dat er 15.000. Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy: “Na de afgelopen twee jaar zijn we vooral ongelofelijk blij dat we weer zoveel mensen mogen ontvangen.

De Vrienden van Amstel LIVE en Rotterdam Ahoy zijn al 25 jaar onafscheidelijk, het zal ongetwijfeld een hele bijzondere editie worden.” Op het eerste concert van De Vrienden van Amstel Live 2023 waren gisteravond onder anderen Chef’Special, Manuela Kemp, Xander de Buisonjé, Nick & Simon en Kraantje Pappie, Anouk, Emma Heesters, Typhoon, Guus Meeuwis, Thomas Acda, Miss Montreal, Sunnery James & Ryan Machiano, Ronde, Krezip, Danny Vera, Henk Westbroek, Anita Meyer, Rowwen Heze, Frank Boeijen, Flemming, Paul de Munnik, Rolf Sanchez, Lucas & Steve, Ronde, Maan, S10 en Ronnie Flex te zien.

Om het 25-jarige jubileum te vieren worden er deze maand verschillende activiteiten georganiseerd. Zo worden reizigers op Rotterdam CS muzikaal welkom geheten door een reusachtige jukebox. In het hele land maken mensen kans op kaarten in Amstel-kroegen en in deze kroegen is aanstaande vrijdag 13 januari de eerste exclusieve livestream uit Ahoy te bekijken.

Waarom Suzan en Freek niet bij Vrienden van Amstel?

Suzan & Freek krijgen juicekanaal op hun dak: ‘Hij lust er wel pap van!’ De BN’ers komen stuk voor stuk aan de beurt bij de juicekanalen. Zelfs de onschuldig ogende Suzan & Freek krijgen er nu een op hun dak. “Met Maan in de bezemkast was geen uitzondering!” Wanneer Kaartverkoop Vrienden Van Amstel 2024 © Instagram Het zangduo Suzan & Freek staat niet alleen samen op het podium, maar ze hebben ook een liefdesrelatie met elkaar. Sterker nog: hij heeft haar vorige week zelfs ten huwelijk gevraagd. Maar volgens het juicekanaal Juice Channel is in elk geval Freek niet zo braaf als hij lijkt.

 • Ze blijken een open relatie te hebben!” Het is nu dik een maand geleden dat Juice Channel met een pittige story over Suzan & Freek naar buiten kwam.
 • Hij zou zich namelijk niet helemaal monogaam hebben gedragen bij de Vrienden van Amstel Live.
 • Volgens onze bron gaat dus het gerucht dat Freek na een show Suzan in het hotel heeft afgezet om vervolgens weer terug te gaan naar Ahoy.” Daar zou toen een crew party hebben plaatsgevonden.

“Ook Maan de Steenwinkel was op deze party aanwezig en daar zouden Maan en Freek het heel gezellig met elkaar hebben gehad.” Maan en Freek zouden de liefde hebben bedreven in een bezemkast. Het lijkt een nogal sterk verhaal, maar volgens Juice Channel is het toch echt waar.

Het kanaal komt vandaag met een follow up, “Iedereen was in shock, maar zo ‘shocking’ was het dus blijkbaar niet.” De twee hebben stiekem een open relatie, aldus het kanaal. “Ze mogen dus af en toe een avontuurtje met een ander beleven. Ook melden de meeste bronnen ons dat vooral Freek degene is die er maar al te graag van geniet.

() Of de twee doorgaan met de open relatie als ze getrouwd zijn zal de tijd wel uitwijzen.” De stories van Juice Channel: Wanneer Kaartverkoop Vrienden Van Amstel 2024 Suzan & Freek over hun verloving: : Suzan & Freek krijgen juicekanaal op hun dak: ‘Hij lust er wel pap van!’

Wat kost een biertje bij Vrienden van Amstel Live?

3.20 voor 0.2 liter plastic biertje met de helft schuim is absurd. Maar men betaald er gretig voor dus de meeste hebben het er graag voor over. Avondje uit mag wat kosten.

Wie komt er bij Vrienden van Amstel 2023?

Line-up Vrienden van Amstel 2023 – Om het bericht compleet te maken is hier de volledige line-up van Vrienden van Amstel 2023:,, Barry Hay,, Danny Vera,,, Frank Boeijen,, Henk Westbroek,, Krezip,,, Manuela Kamp,,, Paul de Munnik,,,, S10,, Thomas Acda,,, Dinand Woesthoff.

Hoeveel keer Vrienden van Amstel 2023?

De Vrienden van Amstel LIVE viert jubileum met 20 concerten De Vrienden van Amstel LIVE zal het 25 jarig bestaan van het evenement vieren met de grootste concertreeks ooit in Nederland. In vrijwel de hele maand januari 2023 zullen er 20 concerten worden gegeven met in totaal zo’n 300.000 bezoekers.

De deuren van de grootste Amstel kroeg van Nederland gaan open op 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari 2023. De kaartverkoop start morgenochtend om 10:00 uur, traditiegetrouw op dezelfde dag dat De Vrienden van Amstel LIVE van start gaat in Rotterdam Ahoy.

De 20 dagen tellende concertreeks is speciaal opgezet om zoveel mogelijk vrienden de gelegenheid te bieden het zilveren jubileum te kunnen vieren. Thom Ligthart, organisator van De Vrienden van Amstel LIVE: “Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows wat we kunnen aanbieden.

 • Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze feestelijke editie.
 • We zijn blij dat dit gelukt is en dat we bijna 300.000 vrienden kunnen verwelkomen in de grootste Amstel kroeg van Nederland”.
 • Ook voor Rotterdam Ahoy zorgt het 25 jarig jubileum voor een bijzondere mijlpaal.

Nooit eerder was er in de concertzaal een reeks van 20 shows te bewonderen. Het record stond op naam van Frans Bauer (18), Doe Maar (16), K3 en Riverdance (12). Deze concerten vonden plaats toen Rotterdam Ahoy nog 10.000 mensen per avond kon ontvangen, na de verbouwing zijn dat er momenteel 15.000.

 • Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy: “Na de afgelopen twee jaar zijn we vooral ongelofelijk blij dat we weer zoveel mensen mogen ontvangen.
 • De Vrienden van Amstel LIVE en Rotterdam Ahoy zijn al 25 jaar onafscheidelijk, het zal ongetwijfeld een hele bijzondere editie worden”.
 • Machiel Hofman van producent Tribe Company beaamt dat: “Hoewel onze focus nu volledig op de extra editie van morgenavond ligt zal het 25 jarig jubileum mooie herinneringen ophalen maar mensen ook verrassen.

Bezoekers kunnen een vertrouwde maar extra feestelijke Vrienden avond verwachten”. Kaartverkoop: De kaartverkoop voor de jubileumeditie in januari 2023 start morgenochtend, dinsdag 26 april om 10.00 uur via www.vriendenvanamstel.nl. Meer informatie is te vinden op www.vriendenvanamstel.nl.

Waar is Vrienden van Amstel 2023?

In 2023 bestaat De Vrienden van Amstel LIVE 25 jaar en dat gaan we vieren! In januari zal de grootste concertreeks óóit in Nederland plaatsvinden. Wegens het succes van de pre-sale én om zoveel mogelijk vrienden te kunnen ontvangen in Ahoy, zullen de deuren van de grootste kroeg van Nederland maar liefst 20 keer geopend worden! De shows voor deze jubileum-editie van De Vrienden van Amstel LIVE zullen plaatsvinden op 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 26 en 27 januari.

Hoeveel artiesten Vrienden van Amstel 2023?

25 apr 2022 om 13:04 De Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met twintig shows. Het is daarmee de grootste editie ooit. De concerten zijn van 5 tot en met 9, van 11 tot en met 16, van 18 tot en met 23 en van 25 tot en met 27 januari 2023.

 • Elke editie blijkt de vraag naar kaarten groter dan het aantal shows dat we kunnen aanbieden.
 • Daarom zijn we lang geleden met Rotterdam Ahoy in gesprek gegaan om eenmalig echt de hele maand januari vrij te maken voor deze editie”, zegt organisator Thom Ligthart.
 • Volgens Ligthart kunnen opgeteld in totaal zo’n 300.000 mensen de concerten bijwonen.

Dinsdag begint de Vrienden van Amstel van dit jaar. Deze editie bestaat uit twaalf concerten. Onder anderen Guus Meeuwis, DI-RECT, Nick & Simon, Chef’Special, Typhoon, Willeke Alberti, Miss Montreal en Suzan & Freek treden op. Kaarten voor de jubileumeditie van volgend jaar zijn vanaf dinsdag te koop.