FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Wie Is De Mol 2023 Datum?

Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarin tien (of elf, zoals in seizoen 22) bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in het buitenland. Eén van hen is de Mol, een saboteur, een kandidaat die niet te vertrouwen is. Terwijl de overige kandidaten zo veel mogelijk opdrachten goed proberen uit te voeren en geld voor de pot proberen te verdienen, zal de Mol proberen om de anderen te dwarsbomen.

 1. Het is zijn doel om juist zo min mogelijk geld in de pot te laten zitten.
 2. Het programma wordt sinds 1999 geproduceerd door IDTV en uitgezonden door de AVRO, tegenwoordig AVROTROS.
 3. Het spel heeft verschillende presentatoren gehad: de eerste vijf seizoenen werden gepresenteerd door Angela Groothuizen.
 4. Arel van de Graaf presenteerde seizoen zes en zeven, en daarna nam Pieter Jan Hagens de presentatie gedurende vier jaar voor zijn rekening.

Art Rooijakkers was de winnaar van seizoen elf en werd vanaf het twaalfde seizoen presentator van het programma. Vanaf 2019 wordt het gepresenteerd door een andere oud-winnaar: Rik van de Westelaken. Seizoen 23 van Wie is de Mol? zie je vanaf zaterdag 7 januari 2023, elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Hoe laat begint Wie is de Mol 2023 Belgie?

Waar is De Mol 2023 te zien? – In België is De Mol vanaf zondag 19 maart wekelijks om 20:00 uur te zien op Play4 en GoPlay. Deze tv-zender is (zonder VPN-verbinding) niet in Nederland te zien, maar gelukkig zijn er genoeg andere opties.

NPO Start: Vanaf 20 maart is De Mol 2023 ook elke maandag vanaf 20:00 uur te zien bij NPO Start, Vermijd dan wel de 24 uur daarvoor social media om geen spoilers te lezen; GoPlay: De afleveringen zijn in Nederland mogelijk ook te zien via de website van het Vlaamse GoPlay. Je kunt hier gratis een account aanmaken,

De Mol gaat 19 maart van start en is vanaf 20 maart dus weer in Nederland te zien.

Wie is de Mol 2023 laatste opdracht?

Spanning en sensatie tot het einde – De laatste aflevering van Wie Is De Mol 2023 belooft een spannende en sensationele ontknoping te worden. Na weken van intriges, opdrachten en verdachte acties, is het moment aangebroken om de identiteit van de Mol te onthullen.

Wie is de Mol eerste afvaller 2023?

15 jan 2023 om 16:34 Update: 7 maanden geleden Zuid-Afrika is het toneel van het 23e seizoen van Wie is de Mol?, Tien bekende Nederlanders hebben daar geprobeerd te onthullen wie de saboteur in hun midden is. De komende weken spreekt NU.nl iedere week met de afvaller van de avond ervoor.

 1. Dit keer zijn dat er twee: Sarah Janneh en Froukje de Both.
 2. Sarah Janneh had heel ver moeten komen, blijkt als NU.nl haar spreekt.
 3. De actrice heeft namelijk jarenlang Wie is de Mol? gespeeld met klasgenoten van de toneelschool.
 4. Erg hè? Ik heb gewoon jarenlange training gehad en het heeft nergens toe geleid”, lacht ze.
See also:  Waar Staat Het Big Brother Huis 2023?

Janneh is de eerste afvaller van het 23e seizoen, een twijfelachtige eer voor wie groot fan is van het programma. “Ik ben echt extreme fan en heb heel wat seizoenen gezien. Dit was mijn grote droom. Toen ze belden of ik mee wilde doen, was ik ook helemaal in shock.

Dus ja, ik was echt verdrietig dat ik weg moest.” Je kreeg vrij onverwacht een kans om terug te keren, de verbazing stond duidelijk op je gezicht. Toch denk ik dan: er staan allemaal camera’s omheen, verwachtte je het echt niet? “Ik wist dat er dit jaar weer een afvallershotel was en dat ik dus niet direct naar huis hoefde, dus dat was geen verrassing.

Maar alles ging zo snel. Na dat rode scherm liep ik weg en hoorde op de achtergrond de rest juichen dat ze door waren. Nou, hoppa: negen dolken in mijn rug, haha. En dan word je in een busje gezet. Ik had mijn zender nog om, dus ik geloofde niet dat dit het was.

Mijn intuïtie vertelde me dat ik er niet uitlag. De crew liet niks blijken en de kandidatenbegeleider zei dat ze er echt alleen maar bij was als iemand echt uit het spel lag. Dus dan ga je toch weer twijfelen. Ik had er echt stress van, wilde alleen maar dat busje uit en op z’n minst een sigaretje roken, maar dat mocht niet meteen bij aankomst bij het hotel.

Natuurlijk zag ik die camera’s en vond ik het een beetje raar dat de begeleider niet meeging om in te checken. Maar ik dacht dat het net zoiets als vorig jaar was, dat de afvallers een uitnodiging kregen van de Mol om bij de onthulling te zijn. Die verbazing was niet gespeeld.” “In een uur gebeurt er dan zo veel. Wie Is De Mol 2023 Datum Actrice Sarah Janneh is de eerste afvaller van dit 23e seizoen. Foto: AVROTROS De volgende ochtend werd je voor een spiraal gezet en moest je proberen jezelf terug in het spel te krijgen. En dan lukt het je tot 90 procent te komen, maar blijkt het niet genoeg om terug te keren.

See also:  Wat Kost Een Kaartje F1 Zandvoort 2022?

Hoe was dat? “Heel eerlijk: die tweede keer afvallen was pijnlijker dan de eerste. Want weet je: die eerste keer heb je het echt zelf in de hand voor je gevoel. Nu had ik alles goed gedaan, maar zat de groep me in de weg. We hebben gisteren met z’n allen teruggekeken en toen werd me pas duidelijk hoe lastig de opdracht was.

Hoor je mij zeggen: ‘Nou ja, aan mij heeft het niet gelegen’. Haha. Die mensen hebben door mij onder stroom gestaan, zo erg. Ik was daar ook helemaal niet mee bezig. No mercy. Nee grapje, ik was dat gewoon vergeten. Die stroomschokken bleken nog echt pijn te doen ook hè, mensen zijn echt op hun knieën gevallen.” “Weet je wat ook moeilijk was? Ik moest bijna een uur wachten na het doen van die spiraal.

 1. Dat is niet gek, want ze maken televisie.
 2. Maar al die tijd dacht ik: ik ben er, ik ga door.
 3. En de crew stond daar met stalen gezichten.
 4. Pas toen Rik kwam keken ze naar de grond.” Dat lijkt me slopend.
 5. Ik was echt bloedchagrijnig.
 6. Maar vrij snel daarna ging de knop om: ik hoefde in ieder geval niet naar huis en ik wilde gewoon zoveel mogelijk van Zuid-Afrika zien.” Vrij snel daarna viel ook Froukje af.

Was dat fijn? “Ja natuurlijk, dan ben je in ieder geval niet meer alleen. En zo blijf je verbonden met het spel. Met iedere afvaller die erbij komt, krijg je ook een extra puzzelstukje. En het is echt een heel leuke groep, we hebben gisteravond ook weer met z’n allen teruggekeken.

Wie is de Mol 2023 presentator?

Molloten zagen zaterdagavond op tv en live bij Paleis Soestdijk dat presentator Jurre Geluk werd ontmaskerd als de Mol.

Wie is de Mol 2023 Mollicitaties?

Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn ‘mollicitatie’ Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Soy Kroon is acteur en de, Hij maakte furore in de rol van Jezus in The Passion en speelde ook hoofdrollen in de recente Costa film en de NPO-serie Hoogvliegers,

 • Bekijk zijn ‘mollicitatie’ hieronder.
 • Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn ‘mollicitatie’ Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams.
 • Eén van de deelnemers is Soy Kroon is acteur en de recente winnaar van Televizier-Ster Talent.
See also:  Wanneer Intocht Sinterklaas 2022?

Hij maakte furore in de rol van Jezus in The Passion en speelde ook hoofdrollen in de recente Costa film en de NPO-serie Hoogvliegers. Bekijk zijn ‘mollicitatie’ hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn ‘mollicitatie’ Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van bij Gids.tv. : Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn ‘mollicitatie’

Wie is de Mol van 2023 Belgie?

OPGELET, SPOILER! Het elfde seizoen van het tv-programma “De mol” op Play4 zit erop. In de finale is Comfort Achuo ontmaskerd als saboteur. Lancelot De Deurwaerder is de winnaar. Hij haalde het van Toos Vandervelde en gaat met de groepspot van 27.320 euro naar huis.

Van de 10 kandidaten bleven er nog 3 over: twee echte en één saboteur: de mol. In de finale vanavond, in de woestijn bij de Amerikaanse stad Tucson, in het zuiden van Arizona, werd Comfort, door iedereen Commy genoemd, ontmaskerd als mol. “Jullie hebben het mij niet gemakkelijk gemaakt, maar ik heb jullie met heel veel plezier drie weken lang belazerd”, reageerde Comfort net na haar ontmaskering.

De 32-jarige Comfort is geboren in Kameroen, opgegroeid in Gent en woont in Jette. Ze studeert dit jaar af als gynaecologe. “Ik zou een goede mol zijn, omdat ik altijd rustig kan blijven, ook in stresserende situaties”, zei Comfort in een interview voor de opnames. Lancelot De Deurwaerder heeft de finaletest beter ingevuld dan Toos Vandervelde en is zo de winnaar geworden van het elfde seizoen. Hij gaat met 27.320 euro naar huis. Lancelot is 27, woont in Antwerpen en is vastgoedmakelaar. Hij is van plan om (een groot deel van) het prijzengeld te gebruiken voor de verbouwing van zijn huis. Het elfde seizoen speelde zich af in de Amerikaanse staat Arizona en gaat de (televisie)geschiedenisboeken in als het eerste seizoen waaraan een bekende Vlaming mocht meedoen. Die eer was voor acteur Matteo Simoni. Hij moest op het einde van de eerste aflevering echter al naar huis.

Wie ligt uit De Mol 2023 België?

Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, deze 58-jarige Conny Van den Brande. Ze is ouderdomsdeken van ‘De Mol’, gehuwd, moeder van twee kinderen, verslingerd aan haar (dure) koffiemachine en doet in haar vrije tijd aan improvisatietheater.