FONDOLÍMPICA

Consejos, Ideas, Recomendaciones

Winnaar Wie Is De Mol 2023?

De mol en de winnaar zijn bekend — © Sophie Van Grunderbeeck In de apotheose van ‘De mol’ namen Toos (28), Comfort (32) en Lancelot (27) het voor een laatste keer tegen elkaar op. De kandidaten maakten hun Amerikaans tv-debuut, ontdekten het grootste afgesloten ecosysteem ter wereld en raceten naar de finale ontmaskering.

 • Maar wie is de ultieme winnaar van het spel? En, nog belangrijker: wie is de mol? Zondag 7 mei 2023 om 21:20 ” Well, you’ve got me.
 • Met deze toepasselijke zin kon het laatste avontuur voor de kandidaten uit De mol van start gaan.
 • Met drie waren ze nog: twee kandidaten die strijden voor de winst en één mol die er alles aan doet om de boel te belazeren.

De groepspot staat op 22.320 euro. Een debuut op de Amerikaanse televisie kan daar verandering in brengen. LEES OOK. De drie finalisten over de speurtocht naar de mol: “Ik had de saboteur al snel in het vizier” Prikkelbare opdracht Voor de eerste proef trekken de kandidaten naar de tv-studio’s van KVOA News Tucson waar ze live het middagnieuws moeten presenteren.

 1. Comfort doet dat vanuit de studio als weervrouw van dienst, Toos trekt er als reporter op uit met videograaf Lancelot in zijn kielzog.
 2. Het olijke duo moet de verhuis van de vijfduizendste cactus in beeld brengen.
 3. Geen sinecure, zo blijkt onderweg.
 4. Toch slagen de heren erin om op twee van de drie locaties verslag uit te brengen, wat hen 1.000 oplevert.

Intussen waagt Comfort zich aan de presentatie van het weer. Daarbij moet ze de autocue aflezen en de weggelaten woorden trachten te achterhalen. Die opdracht verloopt weinig succesvol: ze slaagt er niet in om het weerbericht foutloos te brengen en verdient helemaal niets voor de pot.

Nieuwsanker Monica denkt er het hare van. (lees verder onder de foto) Wankel bootje In de tweede proef worden de kandidaten opgesloten in de Biosphere 2, het grootste afgesloten ecosysteem ter wereld. Ooit werden er acht vrijwilligers twee jaar lang opgesloten om uit te zoeken of het voor de mens mogelijk is om volledig zelfvoorzienend te zijn op Mars.

Toos, Lancelot en Commy mogen aan den lijve ondervinden hoe dat is. Ook zij zitten vast in het gigantische complex. Kunnen ze binnen de tijd de uitgang vinden? Als dat lukt, verdienen ze 5.000 euro. Al moeten ze dan wel weerstaan aan de extra informatie die ze onderweg kunnen verzamelen.

Na een fikse regendouche in het tropische regenwoud en een wankele boottocht over de oceaan met twijfelachtige hengelkunsten van Lancelot, eindigt het trio in ‘de long’ van het gebouw. Daar moeten ze een sleutel zoeken die hen uiteindelijk zal bevrijden. Een missie die op de valreep slaagt. Alhoewel: een van de drie koos toch voor een extra aanwijzing, goed voor 1.000 euro uit de groepspot.

De overige 4.000 euro haalt de groep wel binnen. En zo klopt de groepspot definitief af op 27.320 euro. (lees verder onder de foto) Een allesbeheersende mol En dan moet de finale nog gespeeld worden. Traditiegetrouw trekken de kandidaten hun meest chique tenue aan voor de allerlaatste en spannendste eliminatietest.

See also:  Wanneer Vakantiegeld 2023?

Wie is de winnaar? En wie is de mol? Opgelet: spoilers. Het is de 27-jarige vastgoedmakelaar Lancelot die zich voortaan de winnaar van ‘De mol 2023′ mag noemen én de felbegeerde groepspot mee naar huis neemt. De maskers vallen af voor de 32-jarige gynaecologe Comfort. “Ik heb iedereen met heel veel plezier drie weken lang belazerd”, vertelt ze.

“Ik ben de mol.” Een meesterlijke mol, voegt presentator Gilles De Coster daaraan toe. “Commy was een brutale mol, maar ze was ook subtiel en ze had vooral ook de capaciteit om heel snel te schakelen”, zegt hij. “Op minder dan een seconde had ze door wat er moest gebeuren om de boel bijna zeker te doen mislukken, en dat is heel straf.

Wie is de Mol Spelers 2023?

Deelnemers Wie is de Mol 2023 – De Wie is de Mol 2023 deelnemers werden op verrassende wijze bekendgemaakt deze editie. Op vijf verschillende locaties in Nederland puzzelden fans samen om tot de namen van de kandidaten van Wie is de Mol 2023 te komen.

Waar is de finale van Wie is de Mol 2023?

Finale Wie is de Mol? 2023 Datum: zaterdag 11 maart 2023 Locatie: Voortuin van Paleis Soestdijk De finale van het 23ste seizoen van Wie Is de Mol? is dit jaar in de voortuin van Paleis Soestdijk. Voorheen werd de finale van het populaire tv-programma uitgezonden vanuit het Amsterdamse Vondelpark.

Vanwege de grote belangstelling is er gekozen voor een grotere en centralere locatie. Vrij toegankelijk De onthulling zal in de voortuin van het paleis zijn door presentator Rik van de Westelaken. Dit is vrij toegankelijk voor publiek. Golden Tickets Fans van het programma kunnen vanaf woensdag 1 maart via deze site golden tickets bemachtigen voor de live finale.

Een golden ticket kan alleen gekocht worden door AVROTROS-leden en geeft de beste plaats tijdens de finale. Met dit golden ticket ben je verzekerd van een staanplaats helemaal vooraan in de tuin, een fotomoment met de afvallers én een Wie is de Mol? goodiebag.

Wie heeft De Mol 2023 gewonnen België?

Nadat de drie finalisten elk voor de laatste keer hun vragenlijst over de Mol invulden in het midden van de woestijn, zou de lamp traditiegetrouw gaan branden bij de grote winnaar van het seizoen. En dat lieve molloten, is niemand minder dan Lancelot.

Hoeveel afleveringen van Wie is de Mol 2023?

Dé laatste aflevering van Wie is de Mol? 2023 – Alle deelnemers van Wie is de Mol 2023 zijn al sinds eind november bekend, Het nieuwe seizoen zal op zaterdag 7 januari 2023 van start gaan en zal, hoogstwaarschijnlijk, weer tien afleveringen bevatten.

Wie was de laatste Mol?

Winnaar bekend van het 22e seizoen Wie is de Mol? Winnaar Wie Is De Mol 2023 ANP Everon Jackson Hooi met Kim-Lian van der Meij en Fresia Cousiño Arias NOS Nieuws • zaterdag 5 maart 2022, 22:51 De winnaar van het 22ste seizoen van spelprogramma Wie is de Mol? is de presentatrice Fresia Cousiño Arias, bleek bij de live uitgezonden ontknoping van het programma in Theater Rode Hoed in Amsterdam.

 1. Cousiño Arias beantwoordde 34 vragen van de eindtest goed, net als mede-finalist Kim-Lian van der Meij.
 2. Maar omdat Arias 50 seconden sneller was in het maken van de test, is zij de winnaar van dit seizoen.
 3. Allebei de finalisten hadden dus goed geraden wie dit seizoen de mol was: GTST -acteur Everon Jackson Hooi.
See also:  Echte Meiden In De Jungle 2022 Wanneer?

Hooi ontmaskerde zichzelf: “Ik ben de mol”, zei hij terwijl hij een masker afzette. “In Albanië was Everon degene die altijd zijn ware gezicht verborgen heeft moeten houden”, zei presentator Rik van de Westelaken. “Hij noemde het de rol van zijn leven, en die heeft hij met succes gespeeld.” Dit seizoen van Wie is de Mol? speelde zich af in Albanië.

Wie is de Mol 2023 finale kijken live?

6 maart 2023 Dat wordt aankomende zaterdag allemaal duidelijk. De grote finale wordt live uitgezonden vanuit Paleis Soestdijk en is te zien om 20.30u op NPO 1 bij NLZIET. Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op TikTok en mis niets meer.

Hoe inschrijven voor De Mol 2024?

Inschrijven – Je inschrijven voor het twaalfde seizoen van De Mol kan vanaf nu via de website van GoPlay, Daar zal je zoals gewoonlijk een vragenlijst moeten invullen en een korte video moeten insturen, waarna het selectieproces kan beginnen. En misschien wordt jij dan wel gekozen als kandidaat of zelfs als mol en opvolger van Commy,

 1. We leerden enkele weken geleden al dat de makers van De Mol al weten waar het volgende seizoen zich zal afspelen.
 2. Maar voor ons zal dat nog tot volgend jaar een raadsel blijven, tenzij je natuurlijk geselecteerd wordt voor het twaalfde seizoen, want dan weet je dit najaar al waar de reis naartoe zal gaan.

Want dan zal je er natuurlijk zelf bijzijn.

Wie is de Mol 2920?

De saboteur van het 20ste seizoen van Wie is de Mol? is bekend. Vanavond kwam in het Amsterdamse Vondelpark het hoge woord eruit: zanger Rob Dekay (33) uit Deventer is de Mol.24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen, voetballer Nathan Rutjes en acteur Buddy Vedder stonden naast de Mol in de finale.

Hoe worden kandidaten de Mol gekozen?

Format – Het spel wordt door tien kandidaten gespeeld. Deze kandidaten reizen naar het buitenland, waar zij opdrachten uitvoeren waarmee zij geld kunnen verdienen voor de pot. Een van de kandidaten, de mol, probeert de opdrachten in het geheim te saboteren, zodat er geld uit de pot gaat of helemaal geen geld in de pot komt.

 1. De overige kandidaten proberen te achterhalen wie deze bedrieger is.
 2. Ook de kijkers kunnen hieraan meedoen.
 3. Hiervoor worden in het programma verhulde aanwijzingen gegeven die kunnen leiden naar de identiteit van de mol.
 4. Bovendien hebben sinds seizoen 11 de afleveringen titels die verwijzen naar de identiteit van de mol.
See also:  Wanneer Schoolvakantie 2023?

Ook op de site van het programma worden hiertoe hints gegeven over de mol. De mol wordt voorafgaand aan de opnames in het diepste geheim gekozen door de regie, Dit gebeurt aan de hand van zogenaamde “mollicitaties” die de kandidaten op een geheime locatie krijgen.

 1. Hierin dienen de kandidaten aan te geven of ze wel of niet de mol willen zijn.
 2. Een aantal dagen na deze “mollicitaties” worden alle kandidaten gebeld, waarbij één van de kandidaten te horen krijgt dat hij/zij de mol zal zijn.
 3. De mol wordt van tevoren geïnformeerd over de opdrachten die uitgevoerd worden tijdens het programma, zodat hij/zij de sabotageacties in het geheim kan voorbereiden.

Hij/zij kan ook niet worden geëlimineerd bij de eliminatie en haalt dus sowieso de finale. Elke aflevering worden er enkele (doorgaans drie) opdrachten gespeeld. Hierna maken de kandidaten via een laptop een test van twintig vragen over de identiteit en het gedrag van de mol.

 • Na deze test volgt de “eliminatie (tot 2022 executie)”, waarbij de kandidaten een groen of een rood scherm te zien krijgen.
 • Het rode scherm wordt vertoond aan de kandidaat die de minste testvragen juist heeft beantwoord of, bij gelijk aantal correcte vragen, de kandidaat die de test het minst snel heeft ingevuld.

Deze kandidaat moet het spel verlaten. Op het moment dat er drie kandidaten overgebleven zijn, wordt de finale gespeeld. In de finale zijn er doorgaans minder opdrachten waarbij geld voor de pot te verdienen is. Aan het einde van de finale maken de finalisten een finaletest, die in tegenstelling tot de reguliere testen veertig vragen bevat.

 1. Deze test gaat over het hele seizoen.
 2. Degene die de meeste vragen goed weet te beantwoorden, wint het spel.
 3. Bij een gelijk aantal goede antwoorden wint degene die de test het snelst heeft ingevuld.
 4. Deze kandidaat wint de inhoud van de pot.
 5. Dit wordt bekendgemaakt in de laatste aflevering (de reünie) die een week na de finale wordt uitgezonden.

Hierin wordt ook bekendgemaakt wie de mol was en hoe deze de opdrachten heeft gesaboteerd (molacties). Daarnaast wordt in deze aflevering bekendgemaakt welke geheime aanwijzingen er werden gegeven aan de kijkers, zodat ook zij kunnen zien hoe zij de mol hadden kunnen ontmaskeren.

Hoeveel afleveringen van Wie is de Mol 2023?

Dé laatste aflevering van Wie is de Mol? 2023 – Alle deelnemers van Wie is de Mol 2023 zijn al sinds eind november bekend, Het nieuwe seizoen zal op zaterdag 7 januari 2023 van start gaan en zal, hoogstwaarschijnlijk, weer tien afleveringen bevatten.

Wie heeft de Mol gewonnen 2023 Belgie?

Nadat de drie finalisten elk voor de laatste keer hun vragenlijst over de Mol invulden in het midden van de woestijn, zou de lamp traditiegetrouw gaan branden bij de grote winnaar van het seizoen. En dat lieve molloten, is niemand minder dan Lancelot.